Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru cilindru compactor Bomag BW 125

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Cilindru compactor Bomag BW 125
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare Bomag BW 125 este o piesa de care poti beneficia rapid datorita stocului permanent disponibil. Comanda acum si ajunge maine in localitatea dorita.

Pretul te va avantaja deoarece pompa reprezinta o alternativa a originalei, iar fabricatia este europeana. Acest lucru inseamna ca te bucuri de calitate superioara, deci, prin urmare, de eficienta sporita si functionare optima in orice conditii. In plus, materialele sunt facute sa reziste la utilizari repetate cu o stabilitate maxima, avand siguranta pe tot parcursul exploatarii.

Pompa de alimentare combustibil, cu actionare mecanica, alimenteaza cu combustibil sistemul de injectie si se monteaza pe pompa de injectie. Aceasta este prevazuta si cu un mic levier pentru amorsarea instalatiei de alimentare.

Suna pentru mai multe detalii si comanda daca te-ai convins ca este alegerea ideala. Consilierii nostri te ajuta sa identifici corect orice piesa dorita din stoc, consultanta tehnica fiind gratuita.

Pompa dispune de garantie pentru o perioada de 12 luni de zile, din momentul achizitiei. Ca sa beneficiezi de aceasta si dupa perioada valabilitatii, cat si de o exploatare de lunga durata, este recomandata schimbarea filtrului/filtrelor de combustibil de pe instalatia de joasa presiune (dintre rezervorul de combustibil si pana la pompa de alimentare).

Trimite-ne datele locatiei tale si expediem coletul prin intermediul serviciilor de curierat rapid. Curierul va incasa rambursul si te va astepta sa verifici integritatea piesei in prezenta lui pentru sesizarea la timp a posibilelor nemultumiri cu privire la starea acesteia.

Datorita stocului aprovizionat poti opta si pentru ridicarea personala a pachetului de la sediul firmei din Bucuresti.

Cu montajul sau alte probleme tehnice te putem ajuta tot noi, prin trimiterea unui mecanic la punctul de lucru al echipamentului. Interventia iti va oferi o functionare optima a echipamentului, dar si garantia durabilitatii reparatiei. Ca sa afli mai multe detalii sau sa programezi lucrarea dorita ia legatura cu departamentul nostru tehnici!

Specificatii tehnice:
• Diametrul gurilor de admisie si de evacuare au un diametru exterior de 8 mm
• Distanta dintre cele 2 gauri de prindere este de 44 mm
• Diametrul suportului ce intra in pompa de injectie este de 20 mm, iar tija ce o actioneaza are 14 mm in diametru.

Pompa de alimentare din imagini este potrivita si pentru urmatoarele modele: BW 125 AC-4 si BW 125 AD-4.

Codul pentru acest produs: 7DJ9ZKLP-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura