Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare cilindru compactor Bomag BW 214

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Cilindru compactor Bomag BW 214
Out Of stock
Descriere
Poti apela la stocul nostru pentru orice piese dorite deoarece aici gasesti mereu solutia potrivita si avantajoasa din punct de vedere al pretului. Printre miile de piese disponibile se afla si pompa de alimentare Bomag BW 214 care este o productie europeana de inalta calitate.

Ce ne determina sa o recomandam tuturor sunt caracteristicile esentiale care acopera orice nevoi, de la eficienta pana la siguranta si rezistenta de-a lungul timpului. Comanda acum pentru a ajunge maine in localitatea ta!

Consilierii nostril iti ofera detalii suplimentare despre piesa dorita din stoc si compatibilitatea acesteia cu modelul utilajului tau. Consultanta tehnica este gratuita!

Pompa beneficiaza de garantie pe o perioada de un an de zile, ce iti acopera platile necesare in cazul schimbului din pricina situatiilor neprevazute.

Coletul iti este livrat la domiciliu prin intermediul serviciilor de curierat rapid. La receptie se ofera rambursul curierului dupa care sugeram sa fie efectuata verificarea piesei in prezenta lui. De asemenea, ai optiunea ridicarii personale din depozitul nostru aflat in Bucuresti deoarece stocul este permanent disponibil.

Ne poti comunica si cerintele pentru mecanicii pe care doresti sa ii soliciti deoarece colaboram cu specialisti din diferite zone ale tarii. Prin intermediul lor putem asigura interventia rapida la punctul de lucru al echipamentului si lucrari de calitate pentru orice probleme tehnice aparute. In special, putem programa montajul pieselor comandate pentru a asigura functionarea optima a acestora. Suna si afla mai multe detalii!

Specificatii tehnice:
Pompa de motorina angrenata de curea accesorii prezinta urmatoarele dimensiuni:
•Montajul se realizeaza cu 2 suruburi la o distanta de 77mm
•Diametrul maxim al fuliei este de 85.5mm
•Cota minima este de 55.33mm

Conform fisei de intretinere a motorului pentru a proteja pompa de alimentare si sistemul de injectie se recomanda schimbarea filtrului de combustibil odata cu pompa.

Pompa de alimentera pe care o poti vizualiza in imagini este potrivita si pentru modelele: BW 214 D-3, BW 214 DH-3 si BW 214 PDH-3.

Codul pentru acest produs: N7BA0K2M-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura