Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare cilindru compactor Bomag BW 212 D-3

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bomag BW 212 D-3
Out Of stock
Descriere
Piesele echivalente de cele mai multe ori iti ofera aceleasi rezultate precum cele originale, la un pret mult mai bun. De aceea iti oferim pompa de alimentare Bomag BW 212 D-3 care este o alternativa de succes a carei rezultate au fost intotdeauna favorizate de specialistii nostri.

Ea este o productie europeana fabricata la standarde inalte de calitate ce iti asigura necesarul de putere, eficienta si durabilitate. Toate acestea pentru un pret foarte bun!
Fiind prezenta in stocul nostru propriu din Bucuresti, o poti comanda azi pentru a ajunge maine in localitatea ta!

Daca ai intrebari, iti stam la dispozitie cu toate informatiile necesare. In plus, iti oferim consultanta tehnica gratuita la fiecare componenta noua achizitionata, ca sa te asiguri de compatibilitatea acesteia cu utilajul tau.

Pompa de combustibil este sigura indiferent de conditii, dar pentru orice situatii neprevazute vei avea un certificat de garantie valabil 12 luni de zile.

Expedierea coletului se face prin intermediul serviciilor de curierat, iar plata acestuia se achita curierului. Ca sa evitam orice nemultumire ulterioara te rugam sa
specifici in cerere daca doresti sa verifici starea piesei primite in prezenta lui.

Iti putem fi de folos si daca doresti ca montajul sa fie realizat de catre unul din mecanicii nostri colaboratori. Cu ei te punem in legatura pentru orice probleme tehnice aparute deoarece efectueaza reparatii de calitate direct la punctul de lucrual echipamentului. Contacteaza-ne acum pentru detalii suplimentare sau pentru a programa interventia necesara!

Specificatii tehnice:
Pompa de motorina angrenata de curea accesorii cu montaj pe cilindru compactor Bomag BW 212 D-3 prezinta urmatoarele dimensiuni:
•Montajul se realizeaza cu 2 suruburi la o distanta de 77mm
•Diametrul maxim al fuliei este de 85.5mm
•Cota minima este de 55.33mm

In fisa de intretinere a motorului este recomandata schimbarea filtrului de combustibil odata cu pompa deoarece sistemul de injectie si pompa sunt astfel protejate.

Codul pompei: KDALJ018-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura