Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare cilindru compactor Bomag BW 226 DH-4

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bomag BW 226 DH-4
Out Of stock
Descriere
De la noi din stoc ai oportunitatea de a alege calitate superioara indiferent ca optezi pentru o piesa originala sau echivalenta. Din acest motiv iti recomandam cu incredere pompa de alimentare Bomag BW 226 DH-4 care este alterantiva modelului original.

Ea este conceputa la standarde europene de calitate si prezinta caracteristici esentiale ce iti ajuta utilajul sa functioneze optim pe toata durata exploatarii. Printre cele mai importante mentionam eficienta si durabilitatea piesei care nu te vor dezamagi nici in cele mai dificile conditii.

Comanda acum si convinge-te singur de performantele unei piese alternative de calitate! Stocul nostru este permanent disponibil iar pretul de achizitie te va incanta.
Daca ai intrebari la care nu ti-am raspuns, suna la unul din numerele afisate. Consilierii nostri iti stau la dispozitie cu informatiile necesare si iti acorda consultanta tehnica gratuita pentru a face intotdeaua alegerea potrivita.

Certificatul de garantie care atesta calitatea piesei este valabil 1 an de zile, din momentul plasarii comenzii.

Livrarea pachetului o realizam prin intermediul serviciilor de curierat rapid pentru a beneficia de piesa a doua zi dupa trimiterea cererii. La receptie curierul incaseaza rambursul, insa te poate asista si la verificarea integritatii pentru a evita la timp orice situatie nefavorabila.

Daca vrei ca pompa de alimentare Bomag BW 226 DH-4 sa fie montata de catre un mecanic, contacteaza-ne acum! Te punem in legatura cu cei mai buni mecani parteneri pentru a programa montajul direct la punctul tau de lucru. Suna si in cazul unor probleme tehnice grave caci ei intervin indiferent de complexitatea reparatiilor necesare!

Specificatii tehnice:
Pompa de motorina angrenata de curea accesorii prezinta urmatoarele dimensiuni:
•Montajul se realizeaza cu 2 suruburi la o distanta de 77mm
•Diametrul maxim al fuliei este de 85.5mm
•Cota minima este de 55.33mm

Conform fisei de intretinere a motorului pentru a proteja pompa de alimentare si sistemul de injectie se recomanda schimbarea filtrului de combustibil odata cu pompa.

Codul pentru aceasta piesa: 7CXRI36U-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura