Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru cilindru compactor Bomag BW 219

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Cilindru compactor Bomag BW 219
Out Of stock
Descriere
Ca motorul tau sa functioneze optim si eficient iti recomandam aceasta pompa de alimentare Bomag BW 219 pe care o poti vizualiza in imagini. Ea este echivalenta originalei ce afiseaza aceleasi caracteristici benefice care te ajuta sa ajungi la performantele dorite.

Modelul este conceput in Europa din materiale cu rezistenta ridicata la uzura si este permanent disponibil in stocul nostru din Bucuresti. Comanda acum pentru a ajunge maine in localitatea dorita!

Pentru detalii despre piesa, compatibilitate si oferta ia legatura cu consilierii nostri! Ei se asigura ca achizitionezi corect orice componenta noua fiindca iti ofera consultanta tehnica gratuita.

Garantia este valabila 1 an de zile, iar prin intermediul ei nu se vor percepe plati suplimentare in cazul unei situatii nefavorabile.

Pentru livrarea pachetului la domiciliu trimite-ne datele locatiei tale si beneficiezi de piesa a doua zi lucratoare. Curierul incaseaza rambursul dupa care te asteapta sa verifici integritatea produsului in prezenta lui.

Colaboram cu mecanici din intreaga tara pentru a interveni rapid la punctul tau de lucru. Fie ca doresti ajutor la montajul pieselor achizitionate sau utilajul necesita reparatii complexe, ei raspund prompt oricarei solicitari. Afla mai multe sunand la unul din numerele de telefon afisate!

Specificatii tehnice:
Pompa de motorina angrenata de curea accesorii prezinta urmatoarele dimensiuni:
•Montajul se realizeaza cu 2 suruburi la o distanta de 77mm
•Diametrul maxim al fuliei este de 85.5mm
•Cota minima este de 55.33mm

Conform fisei de intretinere a motorului pentru a proteja pompa de alimentare si sistemul de injectie se recomanda schimbarea filtrului de combustibil odata cu pompa.

Pompa de alimentare se poate monta si pe urmatoarele modele: BW 219 DH-3 si BW 219 PDH-3

Codul pentru acest produs: 1240ZEJK-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura