Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare cilindru compactor Bomag BW 216

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Cilindru compactor Bomag BW 216
Out Of stock
Descriere
Vrei pompa de alimentare Bomag BW 216 la un pret mic? Ia legatura cu consilierii nostri pentru a afla despre oferta noastra avantajoasa la aceasta alternativa europeana. Fiind permanent prezenta in stoc, vei putea beneficia de ea in ziua urmatoare dupa plasarea comenzii. Aceasta o poti efectua prin cererea de oferta propusa pe site, prin e-mail sau sunand la unul din numerele de telefon afisate.

Pompa este fabricata la standarde inalte de calitate, oferind aceleasi rezultate satisfacatoare precum modelul de origine pe care il inlocuieste. Atat eficienta piesei, cat si rezistenta sa la uzura sunt caracteristici de care te bucuri pe termen lung, iar conditiile dificile de lucru nu afecteaza functionarea optima a acesteia.

Daca ai intrebari, consilierii nostri sunt la dispozitia ta cu toate informatiile necesare pentru a face alegerea ideala. La fiecare comanda noua ei iti acorda consultanta tehnica gratuita cu scopul de a avea mereu piesele potrivite si avantajoase pentru modelul utilajului tau.
Certificatul de garantie pe care il primesti odata cu pompa are rolul de a-ti asigura schimbul modelului in cazul unei situatii nefavorabile, daca montajul si exploatarea s-au desfasurat in conditii optime. Acesta este valabil 12 luni de zile, din momentul achizitiei.

Livrarile le efectuam prin intermediul serviciilor de curierat rapid pentru a beneficia de piesa in timp util. La receptie curierul incaseaza rambursul si te asteapta sa verifici integritatea piesei in prezenta lui pentru a nu exista nemultumiri ulterioare. Totodata, ridicarea personala de la sediul din Bucuresti este o optiune valabila daca este mai avantajos pentru tine.

Montajul este un pas important care contribuie la functionarea corespunzatoare a piesei si iti putem fi de folos daca nu ai la cine sa apelezi. Trimitem cel mai bun mecanic din zona la punctul tau de activitate pentru un montaj de calitate. Ulterior, poti apela la serviciile oferite de el si pentru problemele tehnice aparute la utilaj, indiferent de complexitatea acestora. Pentru mai multe detalii ia legatura cu consilierii nostri tehnici!

Specificatii tehnice:
Pompa de motorina angrenata de curea accesorii prezinta urmatoarele dimensiuni:
•Montajul se realizeaza cu 2 suruburi la o distanta de 77mm
•Diametrul maxim al fuliei este de 85.5mm
•Cota minima este de 55.33mm

Conform fisei de intretinere a motorului pentru a proteja pompa de alimentare si sistemul de injectie se recomanda schimbarea filtrului de combustibil odata cu pompa.

Codul pentru aceasta pompa: BW 216 D-3, BW 216 D-4, BW 216 D-40, BW 216 DH-3, BW 216 DHC-3, BW 216 DHC-4, BW 216 PD-4 si BW 216 PDH-3.

Codul pentru aceasta pompa: AQOFR5ME-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura