Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare cilindru compactor Bomag BW218 D-40

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Cilindru compactor Bomag BW218 D-40
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare Bomag BW218 D-40 constituie alegerea ideala pentru tine si utilajul tau deoarece prezinta cel mai bun raport calitate/pret. Aceasta este o productie europeana al carui rol principal este de a inlocui caracterisiticile modelului original avand aceleasi rezultate satisfacatoare. De aceea specialistii nostri o recomanda cu incredere pentru a ajunge la un nivel inalt de performanta.

Pompa este prezenta pe stoc in permanenta si o putem livra oriunde in tara. Comanda acum si ajunge maine in localitatea ta!

Daca vrei sa verifici compatibilitatea piesei cu utilajul tau sau ai nevoie de mai multe detalii, contacteaza-ne cu incredere! Consilierii nostri iti ofera suportul tehnic dorit pentru a achizitiona mereu piesele potrivite si avantajoase.

Probabilitatea ca aceasta componenta sa nu functioneze optim este foarte mica, insa vei avea un certificat de garantie valabil 1 an de zile.

Trimite-ne datele locatiei tale si iti livram pachetul cu ajutorul serviciilor de curierat. Ai posibilitatea de a verifica coletul in prezenta curierului pentru a achita rambursul doar daca starea piesei nu a fost afectata, insa te rugam sa mentionezi in cerere de aceasta optiune.
Daca este in avantajul tau poti opta si pentru ridicarea personala de la sediul firmei aflat in Bucuresti.

Mecanicii cu care colaboram se pot prezenta la punctul tau de lucru pentru un montaj de calitate al piesei, deci nu ezita sa ne contactezi. Ulterior poti solicita interventia lor si daca apar defectiuni majore la utilaj, reparatiile aduse de acestia fiind de durata. Suna si afla mai multe detalii sau programeaza lucrarea dorita!

Specificatii tehnice:
Pompa de motorina angrenata de curea accesorii prezinta urmatoarele dimensiuni:
•Montajul se realizeaza cu 2 suruburi la o distanta de 77mm
•Diametrul maxim al fuliei este de 85.5mm
•Cota minima este de 55.33mm

Conform fisei de intretinere a motorului pentru a proteja pompa de alimentare si sistemul de injectie se recomanda schimbarea filtrului de combustibil odata cu pompa.

Codul acestei pompei este: 1L7JI63X-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura