Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare compactor de deseuri Bomag BC 572 RB

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bomag BC 572 RB
Cod produs
SE7D9TKH-E
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare pentru compactor de deseuri Bomag BC 572 RB pe care ti-o propunem asigura rezultate exceptionale pe termen lung. Este prezenta pe stoc la un pret foarte bun! Comanda acum pentru a realiza schimbul maine!
Modelul este conceput de catre un producator european de renume, care a pus accentul pe eficienta si siguranta oferite in lucru, cat si pe durabilitatea materialelor folosite la fabricarea ei, care pot sustine o exploatare indelungata. De aceea, reprezinta optiunea optima pe termen lung si o recomandam cu incredere atunci cand alegi o alternativa a originalei.

Cere acum o oferta pentru aceasta pompa de alimentare Bomag BC 572 RB si vei fi pe deplin multumit!
Convinge-te ca este ce iti trebuie sunand la unul din numerele de telefon afisate pentru detalii suplimentare! Consilierii nostri iti stau la dispozitie pana identifici corect piesa dorita, atat acum, cat si la achizitionarea altor piese noi, consultanta tehnica fiind gratuita.

Avem pentru tine mai mult decat piese de schimb!
Clientii nostri ne cauta pentru orice. Fie au intrebari de pus, fie vor sa rezolve neclaritati referitoare la montaj. Ne suna atunci cand sunt imobilizati, ne suna atunci cand vor sa cunoasca anumite aspecte legate de modelul utilajului. O zi de munca obisnuita in birourile noastre inseamna multe apeluri, mail-uri, explicatii, comenzi, colete, expedieri. Cateodata mainile nu sunt suficiente, dar apelurile primesc prioritate si sunt preluate prompt. Asa ca pune mana pe telefon si ia legatura cu agentii nostri, care iti ofera un serviciu de consultanta de calitate! Ai oportunitatea sa construiesti un parteneriat constructiv si de durata alaturi de noi!

Pentru a putea schimba pompa de alimentare Bomag BC 572 RB primita, in cazul unor situatii neprevazute, fara a fi necesare plati suplimentare, ai la dispozitie un certificat de garantie valabil 6 luni de zile, din momentul plasarii comenzii.

Coletul iti poate fi livrat la domiciliu, indiferent de localitatea indicata de tine. Transportul dureaza o zi lucratoare si achitarea rambursului se efectueaza la receptie. In prezenta curierului iti sugeram sa verifici starea piesei pentru sesizarea la timp a oricarei neplaceri create de transport.
Daca reprezinta o optiune pentru tine, poti ridica coletul personal de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti, unde stocul este permanent disponibil.

Ca sa te bucuri de eficienta maxima a piesei sugeram sa programezi montajul la un specialist. Atunci cand nu ai la cine sa apelezi poti solicita interventia mecanicilor nostri, direct la punctul de lucru al echipamentului. Acest serviciu iti ofera ajutor si la defectiunile aparute la utilaj, indiferent de complexitatea cererilor tale. Contacteaza-ne acum pentru mai multe detalii!

Specificatii tehnice
Pompa de motorina angrenata de curea accesorii prezinta urmatoarele dimensiuni:
• Montajul se realizeaza cu 2 suruburi la o distanta de 77mm
• Diametrul maxim al fuliei este de 85.5mm
• Cota minima este de 55.33mm

Poti proteja pompa de alimentare si sistemul de injectie daca vei schimba filtrul de combustibil odata cu pompa. Recomandarea apare in fisa de intretinere a motorului. De la noi poti primi, la cerere, in acelasi colet cu pompa, si filtrul.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura