Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru cilindru compactor Bomag BW141

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bomag BW141
Cod produs
T3UGPJZE-G-MI
Out Of stock
Descriere
Suntem constienti ca nu vom atinge perfectiunea, dar facem tot ce putem pentru partenerii nostri. Calitatea este exigenta noastra, atat in piese de schimb cat si in servicii. De inalta calitate, garantata de producatorul european, este si pompa alimentare Bomag BW141  proiectata sa inlocuiasca perfect originalul. Este acum la un pret promotional. Se poate monta si pe modelul Bomag BW 141 AD-2.
Comanda acum telefonic, sau prin formularul de pe site si daca ai nevoie de detalii, il poti intreba pe unul dintre consilierii nostri !
Ai ramas in pustiu cu utilajul in pana? Suna la noi si vei primi datele de contact ale celui mai apropiat partener cu echipa mobila! El va veni in punctul tau de lucru si iti va salva utilajul.

Pompa alimentare Bomag BW141 este extrem de importanta pentru energia motorului!
Pompa de alimentare trimite combustibilul din rezervor catre motor, este esentiala pentru functionarea continua a alimentarii cu combustibil. Daca motorul merge in socuri, este zgomotos, daca acceleratia merge greu sau daca ai ramas in „pana prostului” cu toate ca abia ai bagat motorina, de vina poate fi pompa de alimentare. Cheama un mester sa te ajute sau suna unul dintre consultantii nostri, dar semnele sunt clare: pompa de alimentare are probleme, trebuie schimbata!
Apeleaza la expertii nostri, nu improviza!
Stim ca utilajul este viata ta, lucrezi cu el zilnic si il cunosti ca in palma! Dar oricine mai are nevoie de cate un consult specializat, chiar si oamenii merg la doctor, nu? Expertii nostri au competenta sa iti indice cu precizie defectiunea, sa gaseasca piesa de care ai nevoie, sa te indrume in reparatie! Suna, descrie pe scurt defectiunea si afla solutia, e gratis!
Pompa de alimentare pentru cilindru compactor Bomag BW141 are garantie 1 an. Certificatul de garantie si factura vor veni in colet, cu plata ramburs si desfacerea coletului la livrare.
Pompa alimentare Bomag BW141 este pe stoc. Intelegem viteza cu care trebuie sa-ti pui utilajul in miscare si de aceea piesa va pleca imediat ce faci comanda si va ajunge la tine in aproximativ 24 de ore.
Sigur nu te vei aventura sa lasi montajul unei piese importante pe mana oricui! Cheama un specialist, sau daca nu ai unul la indemana, suna la noi si iti vom recomanda unul cu referinte foarte bune!

Specificatii tehnice

• Admisia de 8 mm
• Iesirea de 8 mm

Pompa se livreaza cu garnitura dintre pompa si blocul motor.
Se poate monta si pe modelul Bomag BW 141 AD-2.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura