Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru cilindru compactor Bomag BW138

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bomag BW138
Cod produs
2CEX1POM-G-MI
Out Of stock
Descriere
Alegerile noastre in viata arata cine suntem Nu oricine alege munca grea pe care o faci tu, de aceea ai parte de tot respectul nostru. Din respect te invitam sa intri in echipa noastra si vei avea parte de piese de schimb si de servicii de calitate, asa cum este si pompa alimentare Bomag BW138 de calitate inalta garantata de producatorul european. Ea este proiectata sa inlocuiasca cu succes originalul, dar la un pret bun. Se poate monta si pe modelele Bomag BW 138 AC si Bomag BW 138 AD. Poti comanda pompa telefonic, apeland la consultantii nostri, sau completand formularul de comanda de pe site.
Noi am ales pentru echipa noastra si tehnicieni cu ateliere mobile care te pot depana in orice colt de tara. Suna la sediul nostru si vei avea legatura cu cel mai apropiat de locul in care te afli.
Pompa alimentare Bomag BW138 este extrem de importanta pentru energia motorului!
Pompa de alimentare trimite combustibilul din rezervor catre motor, este esentiala pentru functionarea continua a alimentarii cu combustibil. Daca motorul merge in socuri, este zgomotos, daca acceleratia merge greu sau daca ai ramas in „pana prostului” cu toate ca abia ai bagat motorina, de vina poate fi pompa de alimentare. Cheama un mester sa te ajute sau suna unul dintre consultantii nostri, dar semnele sunt clare: pompa de alimentare are probleme, trebuie schimbata!
Apeleaza la expertii nostri, nu improviza!
Stim ca utilajul este viata ta, lucrezi cu el zilnic si il cunosti ca in palma! Dar oricine mai are nevoie de cate un consult specializat, chiar si oamenii merg la doctor, nu? Expertii nostri au competenta sa iti indice cu precizie defectiunea, sa gaseasca piesa de care ai nevoie, sa te indrume in reparatie! Suna, descrie pe scurt defectiunea si afla solutia, e gratis!
Pompa de alimentare pentru cilindru compactor Bomag BW138 are garantie 1 an. Certificatul de garantie si factura vor veni in colet, cu plata ramburs si desfacerea coletului la livrare.
Pompa alimentare Bomag BW138 este pe stoc. Intelegem viteza cu care trebuie sa-ti pui utilajul in miscare si de aceea piesa va pleca imediat ce faci comanda si va ajunge la tine in aproximativ 24 de ore.
Sigur nu te vei aventura sa lasi montajul unei piese importante pe mana oricui! Cheama un specialist, sau daca nu ai unul la indemana, suna la noi si iti vom recomanda unul cu referinte foarte bune!

Specificatii tehnice

• Admisia de 8 mm
• Iesirea de 8 mm

Pompa se livreaza cu garnitura dintre pompa si blocul motor.
Ea se poate monta si pe modelele Bomag BW 138 AC si Bomag BW 138 AD.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura