Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de frana pentru tractor New Holland TD5020

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland TD5020
Cod produs
Q3EGCTSF-S-IA
Out Of stock
Descriere
Daca te pregatesti de un sezon de lucru incarcat cu utilajul, este important ca sistemul de franare sa aiba o functionare ireprosabila. Daca pompa are pierderi de presiune, iti recomandam sa o inlocuiesti rapid cu o piesa noua. La un pret accesibil avem aceasta pompa de frana New Holland TD5020 in oferta noastra. Este o piesa Bosch originala - exact ca cea care echipeaza tractorul din fabrica. Pompa este pe stoc si o poti comanda chiar acum, daca suni la numarul de telefon afisat! Raspundem rapid si pe email sau pe WhatsApp.

Profita de o exploatare sigura si indelungata a pompei de frana folosind lichid de frana original, conform specificatiilor din cartea tractorului. Daca vrei sa cumperi mai multe componente originale pentru utilaj, apeleaza cu incredere la consilierii nostri de vanzari si primesti o oferta personalizata, adaptata nevoilor tale! Pentru a ne asigura ca piesele sunt compatibile cu utilajul tau, iti vom solicita seria de sasiu a buldoexcavatorului. Consultanta tehnica este gratuita si o poti folosi si pentru a afla despre alte servicii pe care ti le putem pune la dispozitie!

Pompa de frana New Holland TD5020 - pentru un sistem de franare perfect!

Franele auto sunt fara indoiala cel mai important element al utilajului noastru. Pentru ca este mai important sa reusesti sa te opresti, decat sa accelerezi. Nu ar trebui sa te joci cu piesele care iti salveaza literalmente viata. Pompa de frana este suspectul principal atunci cand apesi frana si nu se intampla mare lucru. Un service autorizat este urmatoarea ta oprire. Aici inlocuiesti pompa si acorzi atentie lichidului de frana! In primul rand, acesta trebuie sa fie conform cu cerintele prevazute de producator.

Pentru piese de calitate - servicii de calitate!

Pentru o experienta mai placuta, te invitam sa ne suni sau sa ne scrii pe site. Serviciul acesta este gratuit si te ajuta sa identifici piesa de care ai nevoie sau.. hai sa vezi ce produse gasesti in catalog! Daca te intereseaza, vei primi si informatii despre mentenanta sau montaj ca sa te bucuri cum se cuvine de o piesa noua si buna. Imediat ce te hotarasti, poti plasa comanda direct pe site sau telefonic.

Pompa de frana pentru tractor New Holland TD5020 este in garantie, conform specificatiilor din certificat. Valabilitatea certificatului este de sase luni de la achizitia piesei.

Pompa de frana New Holland TD5020 ajunge acolo unde ai nevoie de ea (oriunde in Romania) in maximum 24 de ore de la comanda. O platesti la livrare. Poti sa o verifici in prealabil, deschizand coletul in prezenta curierului. Daca doresti sa ridici piesa personal, te asteptam la depozitul nostru!

Cauti un service specializat, in apropierea punctului tau de lucru, unde sa montezi pompa fara probleme? Venim la adresa ta cu atelierul mobil al firmei si reparam complet orice problema a tractorului, cu ajutorul mecanicilor nostri colaboratori din judetul tau. Te rugam sa ne contactezi pentru detalii suplimentare!

Specificatii tehnice

Distanta dintre centrele gaurilor de prindere este de 60 mm
Lungimea cilindrului (fara tija) este de 150 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura