Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment pinion atac pentru tractor New Holland TD5020

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland TD5020
Cod produs
5NISLPGH-IA
Out Of stock
Descriere
Cand rulmentul se blocheaza si este uzat, trebuie sa faci ceva rapid. Este o problema grava care poate afecta siguranta din timpul exploatarii utilajul. Special pentru acest tractor avem un rulment pinion atac New Holland TD5020 deosebit! Este creatia celebrei companii de piese de schimb Carraro! Piesa este recomandata de specialisti pentru ca detine calitati tehnice excelente. Va fi eficienta mult timp si nu vei face o inlocuire a ei prea curand! Cere o oferta si detalii consultantilor nostri!

Performanta utilajului si siguranta exploatarii indelungate se asigura doar printr-un montaj perfect. Inlocuieste acesti rulmenti in pereche. Miscarea de rotatie a pinionului de atac va fi realizata fara aparitia excentricitatii fata de axa. Inlocuirea simeringului de la puntea din fata este absolut necesara. Locul de intrare al pinionului de atac in punte trebuie sa fie etans! Daca mai ai nevoie de ajutor si precizari suplimentare inainte de a comanda piesa, suna-ne! Iti acordam consultanta tehnica gratuita!

Rulment pinion atac New Holland TD5020 - cand iti doresti ca totul sa-ti mearga bine!
Rulmentul cu role conice este proiectat astfel incat atat inelele, cat si rolele au forma conica pentru a distribui sarcina radiala si axiala uniform. Unghiul axelor dintre rola si rulment determina raportul sarcinilor intr-un rulment cu role conice. Cu cat unghiul este mai mare, cu atat poate suporta o sarcina axiala mai mare. Deseori sunt montati in pereche, deoarece suporta mai bine sarcinile radiale decat pe un singur rand.

Nu sta pe ganduri si solicita consultanta gratuita!
Consultantii nostri iti stau la dispozitie mereu. Ii poti suna, le poti scrie, cum iti este tie mai confortabil. Te asteapta cu informatii tehnice si practice care te vor ajuta sa-ti intelegi nevoile si sa-ti continui activitatea in bune conditii. Ne caracterizeaza seriozitatea! Nu vom trata problema ta cu superficialitate, ci vom gasi solutia care ti se potriveste.

Garantie
Acest rulment pinion atac pentru tractor New Holland TD5020 se livreaza cu factura fiscala si certificatul de garantie. Pe baza acestor documente, timp de 6 luni de zile vei fi acoperit in caz ca apar probleme. Nu te preocupa, nu prea ne-am confruntat cu astfel de situatii!

Livrare
Livram urgent, ti-am spus ca nu te lasam la greu! In cel mai scurt timp posibil acest rulment pinion atac New Holland TD5020 va ajunge la tine gata sa fie montat pe utilajul tau. Ne place sa facem fericite si utilajele, nu numai oamenii. In caz ca iti doresti sau iti este mai usor, te asteptam sa il ridici si personal de la sediul nostru.

Montaj
Nu te pricepi la partea de montaj? Nu te ingrijora, poti sa ne ceri ajutorul! Iti facem legatura cu service-urile noastre partenere, iar, la nevoie, iti trimitem o echipa tehnica mobila. Orice varianta alegi, te sfatuim sa apelezi la profesionisti cand vine vorba de montaj, garantia nu acopera montajul executat de mantuiala.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm
Dimensiuni rulment:
Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura