Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de frana pentru tractor New Holland TD5030

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland TD5030
Cod produs
94RB3GFN-S-IA
Out Of stock
Descriere
In oferta noastra promotionala straluceste ca o diva pompa de frana New Holland TD5030 originala! Este o piesa originala Bosch - proiectata pentru utilizare indelungata in conditii grele de lucru. Avem componenta pe stoc, deci timpul de livrare va fi minim. Transportul ei dureaza doar o zi lucratoare indiferent de locatia din tara! O comanzi cu usurinta daca ne suni si intri in legatura cu unul dintre consilierii nostri specializati.

Mecanicii nostri considera ca este necesar sa folosesti un lichid de frana original pentru a prelungi durata de exploatare a pompei. Suntem la dispozitia ta cu toate datele de care ai nevoie pentru a cumpara piesele de schimb si consumabilele care corespund cel mai bine echipamentelor tale. De fiecare data cand intentionezi sa cumperi piese de la noi, primesti consultanta tehnica gratuita. Iar serviciile de calitate nu te ocolesc! Afla toate informatiile care iti pot face afacerea mai usor de gestionat!

Pompa de frana New Holland TD5030 - realizeaza un montaj sigur!

Durata de viata a pompei centrale de frana depinde foarte mult de calitatea lichidului de frana. Un lichid de frana imbatranit absoarbe umiditatea din atmosfera si creeaza bule de aer pe circuit. Aceste bule de aer sunt responsabile pentru franarea in gol sau discontinua, dar si pentru desincronizarea franarii pe cele patru roti ale utilajului. Lichidul de frana vechi afecteaza pompa, garniturile cedeaza treptat si apar scurgeri care duc la defectarea totala a sistemului de franare. Este momentul in care se impune schimbarea pompei de frana.

Produsele de top sunt cartea noastra de vizita!

Apeleaza la serviciul gratuit de consultanta si bucura-te de o experienta personalizata. Consilierii nostri vor cauta piesa potrivita utilajului tau si o vei primi imediat. Daca situatia o impune, poti apela la service-ul nostru mobil, mecanicii nostri sunt pregatiti sa intervina oriunde si oricand. Promitem sa te impresionam si sa legam o prietenie frumoasa, poate chiar un parteneriat. Neplacerile trec mai repede cand ai prieteni de incredere alaturi.

Pompa de frana pentru tractor New Holland TD5030 este asigurata de garantia producatorului, conform specificatiilor din certificat. Valabilitatea acestui certificat este de sase luni!

Pompa de frana New Holland TD5030 ajunge la adresa ta (oriunde in Romania) in maximum 24 de ore de la plasarea comenzii. Platesti marfa la livrare. Lucram cu firme de curierat rapid care accepta sa deschizi si sa verifici continutul pachetului, inainte de a plati. Pompa comandata poate fi preluata si direct de la sediul nostru.

Vrei sa pui in valoare noua piesa printr-un montaj corect efectuat? Lucram cu mecanici experimentati din toate regiunile tarii, care se deplaseaza la punctul tau de lucru si remediaza complet toate problemele tractorului. Te rugam sa ne contactezi pentru mai multe detalii!

Specificatii tehnice

Distanta dintre centrele gaurilor de prindere este de 60 mm
Lungimea cilindrului (fara tija) este de 150 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura