Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de frana pentru tractor New Holland TD60D

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland TD60D
Cod produs
TL568KHS-S-IA
Out Of stock
Descriere
In oferta noastra vei gasi mereu piesa de care ai nevoie, iar pretul nu-ti va goli buzunarele! Pompa de frana New Holland TD60D este o componenta de origine, aflata pe stoc. Este fabricata de Bosch - producatorul care echipeaza tractorul de nou. Ca orice piesa originala, este foarte rezistenta la uzura si beneficiaza de garantie. Pentru a prelungi durata de functionare a pompei si pentru a proteja garniturile din interiorul cilindrilor, este important sa folosesti un lichid de frana original pentru tractor.

Te ajutam sa identifici piesele si accesoriile potrivite utilajului tau rapid daca ne trimiti seria de sasiu. Ne poti trimite informatiile si pe email sau direct pe WhatsApp. Daca intentionezi sa cumperi mai multe piese de schimb originale pentru tractor, apeleaza cu incredere la specialistii nostri tehnici. Vei primi o oferta personalizata geniala ca pret! Pentru a te ajuta sa comanzi piesele de schimb care se potrivesc perfect utilajului si tipului tau de activitate, iti acordam cu placere consultanta tehnica gratuita!

Pompa de frana New Holland TD60D - insotita de certificat de garantie!

Toate vehiculele au un sistem de franare compus din mai multe elemente. Pompa de franare este „inima” sistemului de unde pleaca totul. Pompa controleaza fluxul lichidului, de la ea pleaca conducte catre toate rotile. Deteriorarea pompei de frana reduce semnificativ eficienta franelor. Operatiunea de schimbare a pompei de frana trebuie efectuata intr-un service specializat. La inlocuirea acesteia, intregul sistem de franare trebuie revizuit pentru a verifica eventualele avarii sau scurgeri de lichid.

Contacteaza-ne cu incredere! Te scoatem din impas cu piesa potrivita!

Cere o oferta si vei fi incantat! Vrei si ajutor la montaj sau pentru reparatii? Rezolvam. Da-ne doar de veste! Consultantii nostri te vor indruma in identificarea problemei si alegerea piesei. Serviciul gratuit de consultanta este apreciat de catre toti clientii, motiv pentru care, de fiecare data cand ii “loveste” neprevazutul, stiu ca noi le vom restabili linistea si le vom repune pe roti utilajele.

Pompa de frana pentru tractor New Holland TD60D este asigurata de un act de garantie - valabil in conditiile specificate de producator. Certificatul are o valabilitate de sase luni!

Expediem pompa de frana New Holland TD60D in maximum 24 de ore de la comanda, oriunde in Romania! O vei plati atunci cand va ajunge la tine. Colaboram cu firme de curierat rapid care accepta sa deschizi coletul inainte de a achita factura. Pompa de frana comandata poate fi ridicata chiar astazi, direct de la sediul nostru.

Vrei sa montezi in conditii de siguranta deplina noua pompa de frana, intr-un atelier specializat? Venim la adresa ta cu o echipa de mecanici experimentati, aflata in judetul tau. Montam orice componenta necesita tractorul si remediem complet toate defectiunile utilajului, pentru ca tu sa iti reiei lucrul in siguranta, in timpul cel mai scurt! Pentru informatii suplimentare, te rugam sa ne contactezi!

Specificatii tehnice

Distanta dintre centrele gaurilor de prindere este de 60 mm
Lungimea cilindrului (fara tija) este de 150 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura