Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de frana pentru tractor New Holland TD70D

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland TD70D
Cod produs
8ZUQL3X2-S-IA
Out Of stock
Descriere
Daca te pregatesti cu tractorul de un sezon de lucru incarcat, este crucial ca sistemul de franare al utilajului sa functioneze ireprosabil. Daca ai constatat ca pompa de frana da semne de uzura si are pierderi de presiune, inlocuieste-o din timp cu o piesa noua! In oferta noastra extraordinara este aceasta pompa de frana New Holland TD70D - o componenta originala Bosch, de calitate garantata. Ca orice piesa originala, este foarte robusta si poate fi exploatata in siguranta, o lunga perioada de timp.

Comanzi pompa imediat daca ne suni sau prin completarea formularului online de comanda. Iti va fi expediata prin curier rapid in doar 24 de ore! Recomandarea noastra este sa folosesti si un lichid de frana original pentru a proteja garniturile din cilindrii pompei. Intri rapid in posesia pieselor si consumabilelor de care ai nevoie luand legatura cu unul dintre consultantii nostri specializati. Pentru a ne asigura ca vei comanda produsele potrivite utilajului si activitatii tale, ai mereu consultanta tehnica gratuita, plus alte servicii faine!

Pompa de frana New Holland TD70D - cu ea este usor sa te simti in siguranta!

In cazul in care carcasa pompei este uzata, aceasta va provoca distrugerea rapida a garniturilor. Daca este necesar sa inlocuiesti pompa de frana, du utilajul intr-un atelier de service autorizat. Fara cunostinte temeinice de mecanica si fara experienta in astfel de reparatii, posibilele erori de montaj pot afecta serios sistemul de franare. Se necesita reumplerea sistemului de frana cu fluid nou. Nu uita sa verifici mereu lichidul de frana si sa-l schimbi in functie de cerintele producatorului.

Doar la ACN Piese Utilaje beneficiezi de consultanta gratuita!

Pentru a verifica compatibilitatea cu utilajul tau sau pentru orice alte detalii despre piesa sau serviciile oferite de firma noastra, contacteaza-ne cu incredere. Telefonic sau online. Beneficiezi de consultanta tehnica gratuita la alegerea componentelor care te intereseaza. Sfaturile despre mentenanta sunt bonus!

Pompa de frana pentru tractor New Holland TD70D este asigurata de garantie, conform specificatiilor din certificat. Valabilitatea certificatului de garantie este de sase luni de zile!

In maximum 24 de ore de la plasarea comenzii, pompa va ajunge la adresa ta (oriunde in Romania). Platesti ramburs. Colaboram cu firme de curierat rapid care accepta sa deschizi coletul, inainte de a achita contravaloarea marfii. Pompa de frana New Holland TD70D poate fi ridicata personal si astazi, daca ne vei vizita la sediul nostru.

Cauti un service de calitate, unde sa poti monta rapid si in siguranta noua piesa? Ne prezentam imediat la adresa ta cu o echipa de tehniceni specializati, pregatiti sa remedieze complet orice defectiune a tractorului. Pentru mai multe informatii sau pentru a te pune rapid in legatura cu echipa tehnica din judetul tau, te rugam sa ne contactezi!

Specificatii tehnice

Distanta dintre centrele gaurilor de prindere este de 60 mm
Lungimea cilindrului (fara tija) este de 150 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura