Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cruce planetara pentru tractor New Holland TD5020

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland TD5020
Cod produs
YJ7QA8C2-AS
Out Of stock
Descriere
Daca te afli aici, cu siguranta utilajul tau necesita un mic ajutor. Suntem alegerea potrivita caci universul nostru tehnic gazduieste produse de ultima generatie menite sa faca fata celor mai dificile sarcini! Unul dintre aceste produse este aceasta cruce planetara New Holland TD5020 fiind o creatie autentica Carraro, conceputa de cei mai iscusiti ingineri!
Noi suntem sansa ta catre reusita! Cu serviciul de consultanta esti si mai aproape de rezultat! Suntem constienti ce presupune domeniul tau si la cate situatii esti expus, dar asta nu ne va impiedica sa iti sarim in ajutor! Suntem pe pozitii in orice moment! Nu ezita sa ne contactezi! Nu te costa nimic!

Alege aceasta cruce planetara New Holland TD5020 si bucura-te de o functionare indelungata!
Materialele din care a fost prelucrata asigura rezistenta acesteia pe o durata indelungata! Nu ti-am oferi ceva inferior din punct de vedere calitativ! Aceasta cruce planetara va asigura transmiterea cuplului intre cele doua semi-planetare si homocinetica care le uneste.

Adapteaza-te noilor tendinte!
Atasati de clienti, operatorii nostri te vor asista si vor raspunde intrebarilor tale! Mai mult decat atat, te vei bucura de o experienta profesionala in urma careia vei putea pune in practica cele mai actuale informatii! Evita intreruperile in munca si afla cateva trucuri care sa te ajute sa intretii continuu o activitate eficienta!

Poti comanda fara retineri aceasta cruce planetara pentru tractor New Holland TD5020 rezistenta! Ea beneficiaza de o garantie de un an in eventualitatea defectiunilor din fabrica! Vei regasi certificatul in colet!

Nu tragem de timp si ne conformam cerintei tale! Vrei sa-ti reiei activitatea rapid? Zis si facut! Aceasta cruce planetara New Holland TD5020 va ajunge la usa ta in 24 de ore, oriunde in tara! Comanda acum intrand pe site!

Ceea ce faci, merita sa fie facut bine! Nu te baza pe improvizatii! Stim din experienta ce va urma daca optezi pentru ele! Noi te sfatuim ca tu sa fii precaut si sa apelezi la un atelier de specialitate daca tii la investitia ta! In cadrul serviciului de consultanta gratuita, agentii nostri iti vor recomanda cele mai bune locuri din zona ta!

Specificatii tehnice:
• 27x73 mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura