Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cruce planetara pentru tractor New Holland TD90

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland TD90
Cod produs
UJWOTE75-AS
Out Of stock
Descriere
Suntem o echipa de domeniul tehnic care a creat o lume a celor mai utile servicii si produse! Din dorinta de a te ajuta sa performezi, iti recomandam cu hotarare aceasta cruce planetara New Holland TD90 pe care am ales-o chiar din atelierele originale Carraro! O varianta sigura si oentru modelul New Holland TD90F care-si gaseste locul pe planetara axa fata!
Intregul proces pentru infiintarea acestui cadru dinamic, bine dotat a presupus o buna informare! Am ajuns la performante inaltatoare gratie serviciilor de ultima generatie! Serviciul de consultanta si cel de asistenta tehnica au sustinut clientii pe tot parcursul intregului proces! De ce sa nu beneficiezi si tu? Da-ne un telefon!

Alegand aceasta cruce planetara New Holland TD90 testezi adevarata calitate!
Asigura-te ca atunci cand investesti, investesti inteligent, in produse sigure! Nu ai nici cel mai mic motiv pentru care sa-ti faci griji in privinta acestei cruci planetare! Ea va transmite cuplul intre cele doua semi-planetare si homocinetica care le uneste.

Lucreaza in raport cu noutatile!
Nu exista prea mult cand vine vorba despre o informare completa! Ne-am dedicat interesul pentru a crea si niste servicii actuale care sa confere eficienta necesara muncii! Agentii nostri se asigura ca raspandesc informatiile intr-un mod cat mai precis! Iti vor intocmi un plan de intretinere, te vor ajuta sa alegi piesa compatibila cu modelul utilajului tau si te vor directiona catre cel mai performant atelier pentru montaj!

Aceasta cruce planetara pentru tractor New Holland TD90 are o garantie de un an daca sesizezi vreo defectiune din fabrica! Comand-o fara retineri si bucura-te de calitatea superioara! Certificatul vine alaturi de factura in colet!

Iti livram comanda rapid si sigur! Da, la adresa dorita! Oriunde in tara, in doar 24 de ore! Aceasta cruce planetara New Holland TD90 va fi expediata catre tine de indata ce plasezi comanda, intrand pe site!

Nu te lasa prada improvizatiilor crezand ca economisesti bani! S-ar putea sa te coste dublu! Performanta unei piese este drastic influentata de modul in care a fost asamblata, fie ea chiar de calitate net superioara! Iti recomandam sa optezi pentru un atelier de specialitate!

Specificatii tehnice:
• 27x73 mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura