Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment grup conic pentru buldoexcavator New Holland NH95

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland NH95
Cod produs
9ZYQI6WL-O-IA
Out Of stock
Descriere
Pentru acest rulment grup conic New Holland NH95 ti-am pregatit o oferta deosebita! Pentru un pret excelent, iti oferim aceasta piesa perfect originala Carraro, fabricata in Japonia. Piesa este menita sa reziste o perioada indelungata de timp datorita materialelor de calitate folosite. Asigure utilajului tau performanta maxima. Daca doresti sa plasezi o comanda, suna-ne, trimite-ne un e-mail sau completeaza cererea de oferta.

Rulmentii se monteaza in pereche pentru a se asigura astfel o miscare de rotatie fara excentricitate sau joc fata de axa al pinionului de atac. Iti recomandam sa montezi simultan rulmentii si impreuna cu simeringul ce asigura etansarea puntii din fata la locul de intrare al pinionului de atac. Consultantii nostri sunt dispusi oricand sa te ajute in alegerea ta. Speram sa fie cea mai buna facuta pana acum! La noi beneficiezi mereu de consultanta tehnica gratuita, asa ca nu ezita sa ne suni chiar acum!

Rulment grup conic New Holland NH95 - el este piesa potrivita!
Rulmentul reduce forta de frecare dintre elemente, permitand o rotatie mai lina. Componentele sunt alcatuite din doua inele, unul interior si altul exterior. Ele formeaza impreuna calea de rulare. Elementele de rulare pot fi bile sau role. Ele au contact direct cu inelele, rostogolindu-se in interiorul caii de rulare. Mai este si colivia, care cuprinde partial corpurile de rulare, pastrand o distanta fixa intre ele.

Produsele de top sunt cartea noastra de vizita!
Apeleaza la serviciul gratuit de consultanta si bucura-te de o experienta personalizata. Consilierii nostri vor cauta piesa potrivita utilajului tau si o vei primi imediat. Daca situatia o impune, poti apela la service-ul nostru mobil, mecanicii nostri sunt pregatiti sa intervina oriunde si oricand. Promitem sa te impresionam si sa legam o prietenie frumoasa, poate chiar un parteneriat. Neplacerile trec mai repede cand ai prieteni de incredere alaturi.

Garantie
Pentru ca nu putem preveni situatiile neprevazute, le rezolvam rapid, inlocuind piesa defecta cu una perfecta. Acest schimb se poate realiza in prezenta certificatului de garantie, valabil 6 luni, pe care il primesti la achizitionarea acestui rulment grup conic pentru buldoexcavator New Holland NH95 dorit.

Livrare
Livram in toate zonele tarii, prin intermediul serviciilor de curierat rapid. Acceptam plata in sistem ramburs, iar recomandarea noastra este sa verifici atent piesele la primire, astfel incat sa fii sigur ca totul este in ordine. Te asteptam si la sediul nostru, daca consideri ca este mai avantajoasa optiunea de a ridica personal pachetul cu acest rulment grup conic New Holland NH95 de aici.

Montaj
Bazeaza-te pe noi in privinta montajului si vei uita de probleme la utilajul tau. In plus, investitia necesara se va dovedi deosebit de avantajoasa pe termen lung, deoarece nu va mai fi nevoie sa schimbi piesele in urma defectarii lor ca urmare a unui montaj neprofesionist. Mecanicii nostri specialisti se indreapta catre punctul tau de lucru, ajungand la tine in cel mai scurt timp posibil, echipati cu tot ceea ce este nevoie pentru un montaj corespunzator, inclusiv o presa mecanica, necesara deoarece protejeaza rulmentii. Asteptam sa ne contactezi pentru a afla mai multe detalii!

Specificatii tehnice
Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:
Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm
Dimensiuni rulment conic:
Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura