Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc pentru incarcator telescopic JCB TM200

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB TM200
Cod produs
9GQ4TZOW-O-BT
Out Of stock
Descriere
Te-ai saturat sa explorezi internetul de la cap la coada, fara sa gasesti componentele de care ai nevoie pentru utilajul tau? Ei bine, poti fi cert de un lucru: cand colaborezi cu firma noastra, iti oferim o experienta tehnica inegalabila! Cum facem asta? Comunicand cu tine asa cum doresti: online, telefonic sau prin e-mail. Totodata, iti punem la dispozitie cele mai fiabile piese de schimb de pe piata, la un pret prietenos cu buzunarul. Pentru un incarcator telescopic excelent, iti propunem acest rulment butuc JCB TM200 fabricat in Uniunea Europeana!

Componenta pe care ti-o prezentam este una superioara din punct de vedere calitativ, fiind alcatuita din materiale durabile si eficiente. De altfel, este asemanatoare cu modelul original pana la cel mai mic detaliu, respectand cele mai stricte standarde din domeniu. Diferenta dintre piesa originala si cea recomandata de noi? Cea comercializata de noi va functiona la fel de bine, dar nu iti va goli buzunarele. Suna destul de bine, nu? Atunci lasa-ne sa iti prezentam si mai multe detalii.

Plaseaza aici comanda ta pentru acest rulment butuc JCB TM200 si te vei bucura de o piesa de schimb fiabila la un pret imbatabil!
Produsul se vinde ca pereche. Recomandam montarea in pereche a rulmentilor butuc, acestia avand rolul de a asigura transferul de greutate al utilajului la intalnirea dintre fuzeta si carcasa butucului. De asemenea, este indicat sa schimbi si simeringul ce etanseaza butucul, odata cu inlocuirea rulmentilor, si sa verifici uleiul folosit in transmisia finala - sa aiba un indicativ corect si un nivel optim de umplere. Loviturile de ciocan vor deteriora rulmentii, asa ca vei avea nevoie de o presa mecanica pentru aducerea lor in pozitia dorita.

Ce faci cand te napadesc defectiunile? Profiti de serviciul nostru gratuit de consultanta tehnic, desigur!
Mai trebuie sa stii ca aici vei gasi o echipa de experti. Ei te vor ajuta sa gasesti componenta potrivita pentru utilajul tau, iti vor oferi asistenta tehnica la plasarea comenzii si iti vor recomanda un mecanic avizat, la cerere! Hai sa cunosti niste oameni minunati, mereu cu un pas inaintea tuturor. Vei colabora cu oameni joviali, determinati sa iti faciliteze achizitia pe care urmeaza sa o faci. Online sau telefonic, suntem mereu pregatiti sa iti preluam solicitarea imediat. Iar livrarea se va face la fel de prompt: vei primi coletul in aproximativ 24 de ore lucratoare.

Munca nu asteapta dupa nimeni! Mai ales daca stationarea ta fortata este provocata de o defectiune neasteptata. Astfel, atunci cand colaborezi cu firma noastra, vei beneficia de un serviciu de curierat rapid. Totodata, metoda de plata este ramburs, la primirea coletului. Poti verifica continutul coletului in prezenta curierului, pentru a te asigura ca ai primit produsul dorit. Alternativ, poti ridica acest rulment butuc pentru incarcator telescopic JCB TM200 personal, direct de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti - chiar in aceeasi zi in care ai plasat comanda!

Vrei sa ai un incarcator telescopic pe care te poti baza la nevoie? Atunci apeleaza la serviciile unui mecanic profesionist. El iti va monta acest rulment butuc JCB TM200 pe vehicul si se va asigura ca totul functioneaza asa cum ar trebui. Iti punem la dispozitie si atelierul nostru mobil de ultima generatie, care se poate deplasa la punctul de lucru al echipamentului tau. Fie ca vrei doar sa iti montam piesa comandata sau ai nevoie de reparatii complexe, pe noi poti conta oricand! Detalii despre acest serviciu poti primi de la unul dintre reprezentantii nostri.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei sunt:
• Diametru exterior = 157 mm
• Diametru interior = 137 mm
• H = 16 mm

Dimensiunile conului rulmentului sunt:
• Diametru interior 107,8 mm
• Diametru exterior 147 mm
• H = 24 mm

Codul pentru acest produs: 9GQ4TZOW-O-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura