Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc pentru tractor JCB Fastrac 2155

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB Fastrac 2155
Cod produs
SI3WJGYE-O-BT
Out Of stock
Descriere
Munca, munca si iar munca. Pe termen lung, rutina transforma serviciul intr-o corvoada. Stii ce e si mai neplacut, totusi? Sa nu iti poti folosi utilajul la nevoie. Defectiunile au tendinta de a-si face aparitia exact cand sunt ultimul lucru de care ai chef. Dar oricat incerci sa le previi, la un moment dat tot trebuie sa inlocuiesti anumite componente. Mai ales pe cele predispuse la defectiuni datorita uzului excesiv. Norocul tau este ca la ACN Piese Utilaje vei gasi cele mai fiabile componente de pe piata la un pret exceptional. Acest rulment butuc JCB Fastrac 2155 face parte din oferta noastra curenta - tot ce ai de facut este sa il comanzi!

Fabricat in Uniunea Europeana, rulmentul de butuc propus de noi a fost conceput dupa modelul original (cel cu care a iesit tractorul tau de pe linia de productie). Avantajul acestuia este pretul sau accesibil! Tu obtii, practic, acelasi produs la un pret redus semnificativ. Vehiculul tau va rula impecabil, fara sa sesizeze vreo diferenta, insa portofelul tau o va face: de aici nu pleci niciodata cu el gol. Suna tot mai bine, nu e asa? Atunci lasa-ne sa iti prezentam atuurile piesei!

Gasesti aici acest rulment butuc JCB Fastrac 2155 aici la cel mai bun pret, dar te bucuri si de o livrare prompta!
Produsul poate fi achizitionat doar ca pereche. Este o componenta de calitate superioara, fiind comparabila cu cea originala ca rezistenta si eficienta, dar mult mai rentabila la pret decat aceasta. Rulmentii se monteaza in pereche, asigurand transferul de greutate al utilajului, la intalnirea dintre fuzeta si carcasa butucului. Odata cu inlocuirea rulmentilor iti recomandam, de asemenea, inlocuirea simeringului ce asigura etanseitatea butucului. Te rugam si sa verifici daca uleiul pe care il folosesti in transmisia finala are indicativul corect si nivelul optim de umplere.

Trebuie sa stii ca serviciul nostru gratuit de asistenta tehnica iti va facilita experienta enorm!
O piesa de calitate la un pret avantajos: ce altceva ti-ai mai putea dori? Desigur! Un serviciu de asistenta tehnica gratuit, evident. Colegii nostri te vor ghida la fiecare pas: de la achizitionarea produsului corect pentru echipamentul tau pana la montarea lui pe vehiculul tau. De asemenea, ne poti contacta asa cum doresti tu: online sau telefonic. Mai mult, ne poti lasa informatiile tale prin completarea formularului de pe site si noi te vom contacta in cel mai scurt timp.

Pentru a primi un rulment butuc pentru tractor JCB Fastrac 2155 cat mai repede posibil, tot ce ai de facut este sa plasezi o comanda! Coletul tau va fi ambalat si predat firmei de curierat rapid de indata ce ai primit mesajul de confirmare al comenzii. Plata se va face ramburs la primire, cand ai sansa de a verifica continutul pachetului in prezenta curierului. Alternativ, poti trece pe la sediul nostru din apropiere de Bucuresti, pentru a ridica personal componentele alese.

De asemenea, este de preferat sa apelezi la noi pentru montaj, caci astfel vei elimina riscul de a afecta buna functionare a rulmentilor si scurtarea duratei lor de exploatare. Este nevoie in aceasta situatie de o presa mecanica, pentru a aduce rulmentii in pozitia dorita. Bazeaza-te pe mecanicii nostri profesionisti si nu vei regreta niciun moment achizitionarea acestui rulment butuc JCB Fastrac 2155 pentru tractorul tau! Detalii suplimentare iti putem oferi la telefon.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei sunt:
• Diametru exterior = 157 mm
• Diametru interior = 137 mm
• H = 16 mm

Dimensiunile rulmentului sunt:
• Diametru interior 107,8 mm
• Diametru exterior 147 mm
• H= 24 mm

Codul pentru acest produs: SI3WJGYE-O-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura