Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc pentru tractor JCB Fastrac 2135

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB Fastrac 2135
Cod produs
C13KD4P0-O-BT
Out Of stock
Descriere
Site-ul nostru iti pune intotdeauna la dispozitie o suita de servicii tehnice complete. Astfel, te afli la un click distanta de cele mai bune componente de pe piata. Aici le vei gasi la cel mai bun pret posibil, insotite de garantie si un suport tehnic exemplar. De aceasta data iti sugeram sa iti indrepti atentia spre acest rulment butuc JCB Fastrac 2135 din oferta noastra curenta. Este o piesa de schimb de top, gata sa iti reabiliteze utilajul intr-o clipita. Comanzi, montezi si pornesti la treaba. Simplu, nu-i asa? Rulmentii de butuc propusi de noi sunt un produs conceput sa reziste perioade indelungate de timp.

Modelul care a servit la fabricarea sa a fost chiar originalul, iar fabricarea a avut loc in Uniunea Europeana. In acelasi timp, fiecare piesa de schimb ce ajunge in depozitul nostru este supusa unui triaj complex. Echipa noastra se asigura ca toate componentele respecta cele mai inalte standarde de calitate din domeniu si ca sunt catalogate cu atentie. Astfel, de indata ce ai plasat comanda, poti sta linistit, deoarece vei primi componenta corecta pentru echipamentul pe care il detii!

Rulment butuc JCB Fastrac 2135 - super fiabil si extrem de rezistent in timp!
Produsul poate fi achizitionat doar ca pereche. Este o componenta de calitate superioara, fiind comparabila cu cea originala ca rezistenta si eficienta, dar mult mai rentabila la pret decat aceasta. Rulmentii se monteaza in pereche, asigurand transferul de greutate al utilajului, la intalnirea dintre fuzeta si carcasa butucului. Odata cu inlocuirea rulmentilor iti recomandam, de asemenea, inlocuirea simeringului ce asigura etanseitatea butucului. Te rugam si sa verifici daca uleiul pe care il folosesti in transmisia finala are indicativul corect si nivelul optim de umplere.

Deznadajduit din cauza unei defectiuni? Noi vom gasi planul perfect pentru a te scoate din necaz.
Fie ca ai ajuns deja la o decizie finala sau nu, trebuie sa stii urmatorul lucru. La ACN Piese Utilaje ai ocazia sa colaborezi cu o echipa minunata de experti, fara niciun cost suplimentar! Contacteaza-ne cand se ivesc defectiunile si lasa-te surprins de modul in care abordam solicitarea ta. Ne mobilizam instant ca sa iti aducem solutia potrivita si componentele compatibile cu vehiculul detinut de tine. Bucura-te de un suport real si adecvat alaturi de firma noastra!

De indata ce ai plasat o comanda, echipa noastra se mobilizeaza pentru ca tu sa ai un rulment butuc pentru tractor JCB Fastrac 2135 la usa ta cat mai repede posibil! Plata se face ramburs la primirea coletului, cand ai oportunitatea sa te asiguri ca totul este in regula. Iti livram produsul prin intermediul firmelor de curierat, deci ar trebui sa intri in posesia componentei comandate in decursul unei zile lucratoare. Poti opta si pentru preluarea personala a pachetului, direct de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti!

Daca tot ai ales sa achizitionezi o componenta de calitate, nu vrei sa o si montezi perfect? Pentru a fi adusi in pozitia corecta, este nevoie de o presa mecanica. Daca nu apelezi la ajutor profesionist, risti ca acestia sa fie afectati din punctul de vedere al functionarii optime si al duratei de exploatare. De aceea, iti recomandam sa ne contactezi si sa ne soliciti ajutorul. Vom interveni in cel mai scurt timp posibil, direct la punctul tau de activitate.
Asteptam apelul tau legat de acest rulment butuc JCB Fastrac 2135 excelent din oferta noastra curenta!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei sunt:
•Diametru exterior = 157 mm
•Diametru interior = 137 mm
•H = 16 mm

Dimensiunile conului rulmentului sunt:
•Diametru interior 107,8 mm
•Diametru exterior 147 mm
•H = 24 mm

Codul pentru acest produs: C13KD4P0-O-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura