Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc pentru buldoexcavator JCB 2DX

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 2DX
Cod produs
I0HYS7UQ-O-BT
Out Of stock
Descriere
Avem pentru tine acest rulment butuc buldoexcavator JCB 2DX - o piesa ce a fost conceputa dupa modelul originalului si pe care la noi o gasesti la un pret foarte bun! Daca erai in cautarea acestei componente, acum poti sta linistit, deoarece ai gasit-o! De ce ar trebui sa o achizitionezi de aici? Fiindca noi ne straduim constant sa iti oferim cele mai rentabile solutii pentru eventualele defectiuni de care te-ai putea poticni.

De altfel, aici vei colabora cu o echipa de experti, pregatiti intodeauna sa te ajute asa cum stiu ei mai bine. Te bucuri de experienta lor vasta in domeniu, precum si de determinarea acestora in fata defectiunilor. Ei iti vor identifica produsele necesare si te vor ajuta sa ai un vehicul care ruleaza ca la carte! Tot ce trebuie sa faci tu este sa ne contactezi la momentul potrivit si sa te lasi uimit de profesionalismul nostru.

Cere oferta pentru acest rulment butuc buldoexcavator JCB 2DX si noi il vom expedia in cel mai scurt timp cu putinta!
Acest rulment butuc buldoexcavator JCB 2DX se vinde ca pereche. Este superior din punct de vedere calitativ si comparabil cu originalul ca rezistenta si eficienta, dar mult mai avantajos la pret decat acesta. Rulmentii se monteaza in pereche, asigurand transferul de greutate al utilajului, la intalnirea dintre fuzeta si carcasa butucului. Este recomandabila de asemenea inlocuirea simeringului ce asigura etansarea butucului, odata cu inlocuirea rulmentilor. De asemenea, indicat este sa te asiguri ca uleiul folosit in transmisia finala are indicativul corect si nivelul de umplere optim.

Pentru cele mai avantajoase oferte si orice nelamuriri ai, apeleaza la serviciul nostru gratuit de suport tehnic!
De ce ar trebui sa colaborezi cu magazinul nostru? Pai, la ACN Piese Utilaje nu vei gasi doar niste angajati obisnuiti. Fiecare membru al echipei noastre este un om pasionat de domeniul tehnic, determinat sa exceleze la ceea ce face in fiecare zi. Astfel, aici vei cunoaste o echipa profesionista care va fi alaturi de tine la fiecare pas. Nu trebuie sa mai ai retineri in fata de reparatii! Nu si cand noi ne ocupam de tot. Iti vom gasi piesa de schimb pe care o doresti, te vom ajuta sa plasezi comanda si daca vrei, te ajutam si sa o montezi pe buldoexcavatorul din dotare!

Iti aducem acest rulment butuc pentru buldoexcavator JCB 2DX acasa daca optezi pentru serviciile de curierat rapid. Modalitatea de plata este ramburs, iar tu ai posibilitatea de a verifica piesa inainte de a plati, pentru a fi sigur ca totul este conform asteptarilor tale. Daca preferi sa ridici personal coletul, vino la sediul nostru din apropiere de Bucuresti!

Pentru montaj, este foarte important sa apelezi numai la specialisti. Exista riscul ca, din cauza loviturilor de ciocan, buna functionare a rulmentilor sa fie afectata si astfel si durata lor de exploatare sa se scurteze. Este nevoie, asadar, de o presa mecanica pentru a aduce rulmentii in pozitia dorita. Nu va trebui sa iti faci griji legat de niciunul dintre aceste aspecte daca ne ceri ajutorul! Suna-ne acum si afla mai multe detalii de la reprezentantii nostri!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei sunt:
•Diametru exterior = 157 mm
•Diametru interior = 137 mm
•H = 16 mm

Dimensiunile conului rulmentului sunt:
•Diametru interior 107,8 mm
•Diametru exterior 147 mm
•H= 24 mm

Codul pentru acest produs: I0HYS7UQ-O-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura