Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering butuc punte spate pentru buldoexcavator JCB 2DX

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Jcb 2DX
Cod produs
98W4FPGK-AS
Out Of stock
Descriere
Acest depozit reprezinta pentru noi o a doua locuinta in care am format o noua familie! Si o echipa puternica! Pasiunea de pe parcursul anilor a dovedit ca impreuna suntem capabili sa venim in ajutorul oricui! Facem acest lucru in primul rand prin prisma produselor tehnice! Acest simering butuc punte spate Jcb 2DX se incadreaza perfect in categoria pieselor performante! Ales sa-si ocupe propriul loc pe rafturile noastre, acesta a raspuns cerintelor noastre!
Pasii pe care ii parcurgi vor reprezenta in final rezultatul obtinut! De aceea trebuie sa fii sigur ca, pe parcursul activitatii tale, ai facut cele mai potrivite alegeri! Ca indoielile sa nu te macine, mentine legatura cu agentii nostri! In acest mod, vei fi sigur ca fiecare alegere va fi cea potrivita! Cum asa? Ei sunt adevarati profesionisti care au raspunsurile la orice intrebare!

Adauga sistemului de transmisie acest simering butuc punte spate Jcb 2DX  pentru o functionare optima!
Acest accesoriu tehnic a fost prelucrat pentru a aduce adaosul de calitate necesar circuitului tehnic de care apartine! Este o peisa de schimb care aduce garantia indeplinirii rolului in cel mai performant mod! El impiedica scurgerile de ulei, respectiv pierderile de lubrifiant si protejeaza interiorul de impuritati!

Nu iti va scapa nimic!
Atunci cand continui sa te informezi, sansele de a-ti creste performantele in munca sunt dublate! Informatia este necesitatea timpurilor contemporane si tinand cont de saltul tehnologiei, fara o informare corecta nu poti progresa! Iti spunem exact de unde sa incepi! Contacteaza agentii din cadrul serviciului gratuit de consultanta tehnica! Impreuna cu acestia iti vei
• crea planul perfect de intretinere a activitatii tale
• selecta piesele compatibile modelului tau de utilaj!

Iti dovedim cu fiecare ocazie ca suntem profesionisti! Motiv pentru care acest simering butuc punte spate pentru buldoexcavator Jcb 2DX are o garantie de 6 luni in eventualitatea defectiunilor din fabrica!

Rapizi si eficienti! Acest simering butuc punte spate Jcb 2DXva ajunge la tine extrem de rapid! Iti vei putea relua activitatea imediat daca ne contactezi! Stim ca nu-ti permiti sa pierzi nici o secunda, asa ca ne conformam necesitatii tale!

Daca ai ajuns pana in acest punct, continua sa alegi corect! Nu sterge tot ceea ce ai realizat si alege ca piesa sa fie montata intr-un atelier de specialitate! O manopera profesionala va intretine calitatea piesei, asigurand viata indelungata a utilajului! Tehnica improvizatiei este pentru amatori, lucru care nu te defineste! Piesa isi are locul de montaj pe puntea din fata.

Specificatii tehnice:

• 127x160x15.5/17 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura