Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pinion punte spate JCB 2DX

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 2DX
Cod produs
JTF04WXQ-AT
Out Of stock
Descriere
Nu lasa pe maine ce poti face azi! Inlocuieste pinoanele uzate sau alte piese care dau semne de oboseala, pentru a te bucura din nou de capacitatile utilajului tau. Acest pinion punte spate JCB 2DX vine cu forte proaspete pentru sistemul de transmisie al utilajului tau si ii reda mobilitatea, astfel incat utilajul tau va putea functiona din nou in parametri optimi. Rezista mult si bine, oricat de intensa ar fi solicitarea, pentru ca a fost fabricat dintr-un metal special, care ii confera fiabilitate si durabilitate. Pune-l la incercare!

Cand ai la indemana ingredientele potrivite, inerentele probleme tehnice sunt mult mai usor de depasit. Ne suni, ne expui pe scurt datele problemei, noi identificam rapid cea mai buna solutie, stabilim necesarul tehnic si iti trimitem piesele cat ai zice peste. Si iti trimitem si un mecanic de incredere, daca ai nevoie. Nu mai sta pe ganduri, hai s-o rezolvam rapid si eficient!

Pinion punte spate JCB 2DX - calitatea face diferenta!
Pinioanele sunt piese esentiale in sistemul de transmisie, elemente de baza pentru transmiterea cuplului. Dau viata intregului mecanism si inlesnesc, astfel, miscarea rotilor. Pinionul acesta se monteaza pe punte spate. Ai grija sa ii oferi o lubrifiere corespunzatoare, pentru a-i proteja dantura si a-i prelungi durata de viata. Iti recomandam sa verifici periodic starea dintilor si, daca s-au tocit, din pricina lipsei de lubrifiere ori a sarcinilor dificile, nu amana inlocuirea.

Solutii eficiente la indemana ta!
De multe ori poate fi dificil sa identifici cauza precisa de la care a pornit o defectiune, de remedii, ce sa mai vorbim. Alteori poti intampina dificultati si in ce priveste compatibilitatea pieselor pe care le ai in vedere. Ca sa fii sigur ca faci alegerile potrivite la momentul potrivit, serviciul nostru de consultanta o sa-ti prinda de minune. Si-a dovedit din plin utilitatea de-a lungul timpului in randul clientilor nostri, caci ofera acces rapid la informatiile si solutiile de care ai nevoie. Unde nu mai pui ca este si gratuit! Rezolvi simplu, rapid si eficient, fara costuri suplimentare. Contacteaza-ne!

Garantie
Nu risti nimic! Acest pinion punte spate pentru buldoexcavator JCB 2DX vine la pachet cu o garantie de 6 luni de la data facturarii, care acopera eventualele defecte de fabricatie. Putin probabil sa fie nevoie sa le folosesti, insa vei gasi documentele necesare in interiorul coletului.

Livrare
Te asiguram ca vei primi acest pinion punte spate JCB 2DX in cel mai scurt timp. O data ce ai plasat comanda online sau telefonic, porneste catre tine. De asemenea, ai si posibilitatea de a veni sa ridici coletul de la sediul nostru de langa Bucuresti.

Montaj
Un montaj efectuat ca la carte te va scuti de multe neplaceri. De „priceputi” e plin targul, insa nu te-am sfatui sa-ti asumi riscul unui montaj impropriu, care ar putea compromite atat noua piesa cat si altele conexe. Ai nevoie de ajutor in privinta asta? Spune-ne si se rezolva! In orice colt al tarii te-ai afla, mecanicii nostri sunt aproape de tine.

Specificatii tehnice

Diametru exterior - 60mm
15 dinti
Interior canelat - 33 dinti
Inaltime - 50mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura