Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru tractor New Holland 4600

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland 4600
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare pentru tractor New Holland 4600 este o piesa pe care o gasesti in stocul nostru mereu, la un pret foarte bun. O mentinem disponibila in permanenta pentru ca tu sa poti realiza schimbul in cel mai scurt timp.

Rolul ei este de a alimenta cu combustibil sistemul de injectie si este echipata cu un mic levier pentru amorsarea instalatiei de alimentare. Montajul se face pe pompa de injectie si daca vrei sa il lasi pe seama unui specialist, trimitem rapid un mecanic la punctul tau de lucru.

Pompa de combustibil, cu actionare mecanica, este o productie europeana de inalta calitate, pe care o poti alege cu incredere in schimbul originalei. Rezultatele ei comparativ cu ale modelului inlocuit sunt foarte asemanatoare, atat din punct de vedere al eficientei, cat si al rezistentei la uzura.

Filtrul/ filtrele de combustibil de pe instalatia de joasa presiune (dintre rezervorul de combustibil si pana la pompa de alimentare) este bine sa le inlocuiesti impreuna cu pompa. Ai asigurate astfel o exploatare de durata a produsului si o valabilitate prelungita a garantiei.

Pentru a afla tot ce te intereseaza despre pompa de alimentare New Holland 4600 ia legatura cu departamentul nostru tehnic! Specialistii nostri iti ofera toate informatiile despre piesele disponibile si compatibile cu utilajul tau, iar consultanta tehnica este gratuita.

Produsul beneficiaza de garantie pe o perioada de 12 luni de zile, din momentul achizitiei.

Comanda acum si va ajunge maine in localitatea ta! Serviciile de curierat iti aduc pachetul la domiciliu si incaseaza rambursul la final. Pentru a nu exista nemultumiri ulterioare, curierul asteapta sa fie efectuata si verificarea produsului in prezenta lui.

Noi iti oferim posibilitatea de a ridica coletul si din depozitul nostru aflat in Bucuresti, fiindca stocul nostru este aprovizionat constant.

Poti trimite cererile de montaj tot la noi, deoarece colaboram cu mai multi mecanici din tara, care se pot prezenta la punctul de lucru al echipamentului. Prin intermediul lor garantam o buna functionarea a pompei, datorita montajului efectuat atent.
De asemenea, punem la dispozitie acest serviciu si pentru reparatii serioase, pentru a aduce utilajul in stare optima de functionare. Fie ca ai nevoie de o revizie sau de o reconditionare completa a componentelor esentiale, ei iti aduc cele mai bune remedii ca tu sa iti continui munca intr-un mediu sigur si eficient. Contacteaza-ne pentru mai multe detalii!

Specificatii tehnice:
• Diametrul exterior al gurilor de admisie si de evacuare este de 8 mm
• Distanta dintre cele 2 gauri de prindere este de 44 mm
• Diametrul suportului ce intra in pompa de injectie este de 20 mm, iar tija ce o actioneaza are 14 mm in diametru.

Codul pentru acest produs: ARXKDHUN-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura