Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru tractor New Holland TN95DA

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland TN95DA
Cod produs
C2GA8W61-C-IA
Out Of stock
Descriere
Remarcand eficienta productiilor europene, am investit intr-un stoc permanent disponibil. De aceea, aceasta pompa de alimentare New Holland TN95DA o gasesti acum in depozitul nostru la un pret avantajos. O expediem impreuna cu garnitura de la prinderea de blocul motor, pe care o adaugam gratuit in acelasi pachet. Comanda acum daca vrei sa beneficiezi de eficienta sporita a modelului din oferta noastra, ce inlocuieste originalul cu succes. Astfel, vei avea parte de o exploatare sigura si de durata.

Nu e loc sa fii neglijent in intretinerea corespunzatoare a utilajului. O astfel de practica poate duce la o uzura precoce a echipamentului. Suna la serviciul gratuit de consultanta si, pe langa ofertele la piese de schimb, vei primi si sfaturi despre mentenanta. Respectand recomandarile expertilor nostri tehnici, utilajul tau va avea o viata mai lunga, iar costurile de intretinere vor fi minime. Te asteptam cu sfaturi bune si utile, nu iti ramane decat sa ne contactezi!

Pompa de alimentare New Holland TN95DA - are un pret convingator!

Nu porneste utilajul? Este ceea ce se numeste legea rautatii sau… poate o functionare defectuoasa a unei pompe de combustibil. Pompa de alimentare este o componenta a motorului care transfera lichid din rezervor la motor, il alimenteaza. Fara pompa de alimentare, care este un element principal, motorul nu poate functiona ca un intreg.

Serviciul de consultanta la un click distanta!

Ai avut o zi proasta, s-a stricat ceva la utilaj! Nu gasesti solutii, cauti oferte, te framanti… Nu vrem sa treci prin asta! Esti constient ca toate se deterioreaza la un moment dat, insa nu iti place sa treci prin corvoada reparatiilor. Aici iti sarim noi in ajutor! Porneste de la cosultanta tehnica gratuita pe care ti-o oferim, e primul pas care limpezeste lucrurile. Ne poti contacta telefonic, pe e-mail sau ne poti scrie direct pe site.

La achizitionarea ei primesti si un certificat de garantie valabil 1 an, util pentru orice situatii neprevazute. Monteaza pompa de alimentare pentru tractor New Holland TN95DA si nu vei intampina probleme!

Serviciile de curierat ne vor ajuta sa iti livram coletul la domiciliu, ajungand a doua zi lucratoare. Daca doresti sa te asiguri de integritatea piesei inainte de achitarea rambursului, curierul te va astepta. Astfel, vom evita orice nemultumire ulterioara si vom avea parte de o colaborare placuta si de durata. Pompa de alimentare New Holland TN95DA comandata o poti achizitiona in aceeasi zi, daca vii la sediul nostru.

Daca nu esti sigur ca vei monta piesa corect, te putem ajuta, pentru ca avem parteneriate cu unii dintre cei mai buni mecanici, care pot interveni rapid la utilajul tau. Pe acestia ii poti solicita si daca ai nevoie de reparatii complexe la motor sau trebuie sa efectuezi reviziile necesare echipamentului tau. Suna pentru mai multe detalii!

Specificatii tehnice

Pompa are prinderea in 2 suruburi
Distanta dintre centrele gaurilor este de 45 mm
Lungimea levierului actionat de axul cu came este de 53 mm
Intrarea si iesirea sunt de 12 mm diametrul interior.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura