Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru tractor New Holland TS130A

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland TS130A
Cod produs
JT187EKF-C-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare New Holland TS130A functioneaza cu eficienta maxima si usurinta datorita materialelor de inalta calitate folosite la realizarea ei. Acestea au fost alese de producatorul european ce iti pune la dispozitie aceasta piesa impreuna cu garnitura necesara. Modelul este conceput pentru a inlocui piesa originala, dar sa aiba aceleasi caracteristici. Pretul mult mai bun face diferenta dintre cele doua. De aceea, o recomandam cu incredere pentru a economisi bani in timp ce ai eficienta piesei originale.

Agricultura nu se mai face doar cu unelte, este o noua era si echipamentele sunt esentiale in acest domeniu de activitate. Importanta utilajelor nu poate fi trecuta cu vederea si, automat, starea lor de functionare influenteaza productivitatea enorm. Daca esti in cautarea unor parteneri care sa-ti ofere solutii de mentenanta adaptate nevoilor tale, sa stii ca suntem potriviti pentru aceasta misiune si avem toate mijloacele sa-ti aducem avantajele acestui serviciu.

Pompa de alimentare New Holland TS130A - o piesa puternica!

Toate motoarele cu combustie interna se bazeaza pe un combustibil pentru a pune motorul in miscare. Acest combustibil este depozitat intr-un rezervor si pompa trimite combustibilul din rezervor catre motor. Pe scurt, asa functioneaza o pompa de alimentare cu combustibil. Nu te batem la cap cu informatii prea tehnice, dar retine sa ai grija la consumabilele folosite.

Cere si ti se va da! Ce? Consultanta gratuita, bineinteles!

Ne pricepem la mecanica si suntem experimentati. Detinem cunostinte tehnice si suntem capabili sa le etalam intr-o forma mai usor de inteles si pentru clientii care lucreaza in alte domenii. Tot ce trebuie sa faci este sa intri in contact cu noi si te scoatem din dificultate. Poti face asta in diverse moduri: ne dai un telefon, ne scrii direct pe site sau ne trimiti un e-mail. Raspundem prompt si, tot asa, rezolvam si problemele tehnice.

Garantia pe care o vei regasi in colet este valabila 1 an de zile. Va fi utila pentru remedierea unor eventuale incidente. Monteaza corect pompa de alimentare pentru tractor New Holland TS130A si cu siguranta nu vei avea probleme!

Daca este piesa necesara, poti comanda aceasta pompa de alimentare New Holland TS130A indiferent de localitate, deoarece serviciile de curierat ne vor ajuta sa iti livram piesa in cel mai scurt timp. Nu vei plati un produs nedorit, deoarece ai posibilitatea de a verifica coletul in prezenta curierului. Poti opta si pentru ridicarea personala a pompei comandate, vizitandu-ne la punctul nostru de lucru.

Dupa ce ai plasat comanda, la un acelasi apel catre noi, anunta-ne daca ai nevoie de ajutor si la montaj, deoarece dispunem de o echipa bine pregatita de mecanici, care va interveni rapid si calificat. In afara unui montaj corespunzator, efectuam numeroase tipuri de interventii tehnice, la motor, la sistemul de transmisie sau directie, alezare/ rebucsare punte, reconditionari. Afla direct de la noi cum te putem ajuta sa ai un utilaj bine intretinut si permanent functional.

Specificatii tehnice

Pompa are prinderea in 2 suruburi
Distanta dintre centrele gaurilor este de 45 mm
Lungimea levierului actionat de axul cu came este de 53 mm
Intrarea si iesirea sunt de 12 mm diametrul interior.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura