Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru tractor New Holland TS100A

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland TS100A
Cod produs
GYJ9LZ1E-C-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare New Holland TS100A este disponibila in oferta noastra la un pret competitiv. Ea se fabrica in Europa, iar noi o comercializam pe teritoriul Romaniei in timp util. Transportul ei nu dureaza mai mult de o zi lucratoare. Recomandarea noastra este sa achizitionezi piesa daca doresti un produs exact la fel cu cel original. Prezinta caracteristici avantajoase care iti vor asigura o exploatare de lunga durata. Vei primi la achizitionarea ei si garnitura de la prinderea de blocul motor. Etansarea perfecta va contribui la realizarea unei inlocuiri fara probleme.

Ne dorim sa le oferim fermierilor din Romania toate conditiile pentru o activitate reusita si o productie bogata. Nu controlam nici vremea, nici subventiile de la stat, insa stim sa intretinem in mod corect un tractor. Serviciile de mentenanta pe care le-am dezvoltat in cadrul companiei ACN Piese Utilaje iti permit sa pleci la treaba cu un utilaj performant si pregatit sa ofere rezultate fantastice. Suntem convinsi ca vom dezvolta o relatie de colaborare si de prietenie!

Pompa de alimentare New Holland TS100A - are un pret imbucurator!

Pompa de combustibil este una dintre cele mai importante piese, fiind responsabila pentru alimentarea cu combustibil a sistemului si mentinerea presiunii normale a acestuia. Daca pompa de alimentare moare, nu mai are cine sa trimita combustibil la motor si acesta evident ca nu poate porni, iar daca fluxul este intrerupt, utilajul se va opri. Un sfat prietenesc: foloseste consumabile de calitate!

Serviciul gratuit de consultanta este la indemana ta!

Nimeni nu se naste perfect si nimeni nu le stie pe toate, dar fiecare este bun in ceea ce face! Tu stii tot ce poate utilajul tau sa faca pentru tine, iar noi stim ce sa-i oferim ca sa te bazezi pe el. Consultanta gratuita este unul dintre plusurile ACN Piese Utilaje. Echipa noastra de experti isi sprijina mereu clientii. Ne poti scrie pe site sau, si mai simplu, suna-ne!

Pentru a remedia orice situatie nefavorabila pe care o poti intampina, vei avea un certificat de garantie valabil 1 an de zile. Monteaza pompa de alimentare pentru tractor New Holland TS100A corect si nu vei avea probleme!

Poti opta pentru ridicarea personala de la sediul nostru sau ne poti trimite datele locatiei dorite, astfel incat pompa de alimentare New Holland TS100A va ajunge la tine in cel mai scurt timp, cu serviciile de curierat. In acest caz verificarea coletului este prioritara, deoarece rambursul il achiti doar daca piesa se afla in stare perfecta.

Daca ai nevoie si de interventia mecanicilor nostri pentru a remedia defectele tehnice, asteptam apeluile tale. Poti suna si pentru a programa montajul piesei, astfel asigurandu-te ca acesta este efectuat in mod corect. Mecanicii nostri colaboratori pot remedia si multe alte probleme tehnice aparute la echipament (la sistemul de directie, de transmisie, alezare/ rebucsare carcasa punte etc), fara a fi necesara deplasarea intr-un service.
Intreaba despre serviciile tehnice de care poti beneficia si vei fi incantat!

Specificatii tehnice

Pompa are prinderea in 2 suruburi
Distanta dintre centrele gaurilor este de 45 mm
Lungimea levierului actionat de axul cu came este de 53 mm
Intrarea si iesirea sunt de 12 mm diametrul interior.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura