Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa alimentare pentru tractor New Holland 555E

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland 555E
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare pentru tractorul New Holland 555E este un produs de cea mai buna calitate, fabricat in Uniunea Europeana.
Produsul ajunge la dumneavoastra impreuna cu factura si certificatul de garantie, valabil 1 an de zile, de la data achizitiei.
Pompa de motorina este mecanica, cu membrana. Admisia si iesirea sunt de M12x1.5, iar prinderea se realizeaza prin 2 suruburi, cu distanta dintre centrele gaurilor de 45 mm.

Piesa vine insotita de garnitura.
Livram componenta in baza unei comenzi. Puteti plasa o comanda cu usurinta, daca ne sunati la numerele de telefon afisate sau prin completarea formularului de pe site.

Va punem la dispozitie pompa de alimentare pentru tractorul New Holland 555E din postura de principal importator.
Daca aveti nevoie de asistenta la verificarea compatibilitatii produselor care va intereseaza, cu utilajul, nu ezitati sa luati legatura cu departamentul nostru tehnic.

Dispunem de un atelier mobil, care poate monta noile piese la punctul de lucru al echipamentului dumneavoastra. Mecanicii colaboratori ai firmei, specializati in reparatii motoare utilaje, pot remedia rapid si eficient toate problemele tehnice pe care le intampinati. Pentru detalii despre acest serviciu, apelati cu incredere la unul dintre consilierii firmei!

Odata cu pompa, va recomandam sa inlocuiti si filtrul de motorina.
Pompa de alimentare ajunge in cel mai scurt timp, in toate regiunile tarii, prin intermediul curieratului rapid. Modalitatea de plata este ramburs si aveti optiunea de a deschide si de a verifica pachetul la primire, inainte de a achita. Pentru a ridica piesa direct de la sediul firmei, va asteptam in Bucuresti.

Codul produsului este: 9KXUYRAH-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura