Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de apa pentru tractor New Holland 4600

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland 4600
Cod produs
RUD6048J-RB
Out Of stock
Descriere
Scuze de deranj, dar e o problema urgenta! Sunt un agent temporal si vin din anul 2141 pentru a-ti transmite un mesaj foarte important! Nu am timp sa-ti explic cum, dar defectiunea tractorului tau va declansa un lant de evenimente ce duc la sfarsitul omenirii prin holocaust nuclear! Ai 2 zile la dispozitie sa previi asta, trebuie sa comanzi o pompa de apa New Holland 4600 chiar acum!

In arhivele noastre e mentionat ca piesa e pe stoc la ACN Piese Utilaje, si tot ei au cel mai rapid serviciu de livrare. Suna-i, plaseaza comanda, si spune-le ca vrei sa-ti aranjeze montajul in service-ul de la capatul strazii! Programarea va fi pentru maine la 8, deci zi-le amicilor ca nu poti veni diseara la partida de poker! Cred ca-i un sacrificiu mic pentru salvarea omenirii, nu?

Pretul ramane la fel de mic chiar si in situatii de urgenta! Plaseaza comanda pentru o pompa de apa New Holland 4600 noua!
Nu ne-am gandit niciodata ca o pompa de apa ar putea salva destinul civilizatiei umane! Dar cu siguranta iti poate proteja motorul de efectele supraincalzirii! Atunci cand pompa nu distribuie eficient lichidul de racire, componentele interne ale motorului pot suferi deformari. Acestea pot fi grave si foarte costisitoare, deci e bine sa inspectezi pompa periodic. Vei stii ca piesa trebuie inlocuita daca observi urmatoarele indicii:

Deteriorarea garniturilor presetupei, lucru ce poate genera pierderi de antigel si inundarea rulmentului;
- contaminarea lichidului de racire cu impuritati sau poluanti;
- prezenta urmelor de rugina pe suprafetele metalice;
- uzura lagarelor din pompa, care poate avea ca efect slabirea sau chiar desprinderea curelei de la fulia motorului.

Aceasta pompa de apa se bucura de o fiabilitate remarcabila si este compatibila cu diverse modele de tractoare, respectiv: New Holland 4600NO, New Holland 4600O, si New Holland 4600SU.

Utilajul tau e cheia succesului intregii afaceri! Ofera-i o pompa de apa New Holland 4600 calitativa si el va continua sa aiba performante de top!
Consultantii nostri sunt gata sa-ti ofere o gama completa de servicii! Putem identifica piesa de care ai nevoie pe baza unui minim de informatii din partea ta. Poti apela la noi si daca ai nevoie doar de un sfat, avem specialisti care cunosc cele mai bune practici de montaj si mentenanta!

Termenul de garantie al pompei de apa este de 12 luni, iar eventualele defecte de fabricatie sunt acoperite. Tot ce trebuie sa faci tu este sa pastrezi documentele care vor veni impreuna cu aceasta pompa de apa New Holland 4600 noua, adica factura fiscala si certificatul de garantie!

Gratie partenerului nostru pe partea de servicii de curierat, comenzile vor ajunge la tine foarte rapid, in 24 de ore! Iar daca doresti sa ridici personal pompa de apa pentru tractor New Holland 4600, nu trebuie decat sa ne contactezi si sa vii la sediul nostru!

Respectarea procedurilor corecte de montaj este esentiala, pentru ca pompa noua sa fie exploatata indelungat. Este bine ca inainte de montaj sistemul de circulatie a lichidului de racire sa fie curatat temeinic. Axul pompei trebuie manevrat cu grija, este o componenta sensibila la socuri mecanice.

Unii mecanici aleg sa foloseasca solutii speciale pentru etansarea sistemului; noi sugeram sa se recurga la aceasta varianta doar daca producatorul piesei recomanda acest lucru. Calitatea lichidului antigel joaca un rol important, asa ca opteaza pentru o solutie cu proprietati anticorozive!

Specificatii tehnice
Diametru fulie: 145 mm;
Canal curea fulie: 12 mm;
Inaltime pompa de la nivelul blocului motor: 115.5 mm;
Diametru paleti: 99 mm;
Pompa de apa este insotita de 2 garnituri incluse in pachet.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura