Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa planetara pentru buldoexcavator Caterpillar 442E

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro
Cod produs
YBZ9G2CQ-S-CD
Out Of stock
Descriere
Nu intotdeauna poti avea parte fix de ceea ce iti doresti. Uneori asteptarile iti sunt inselate. Adevarul este ca e chiar neplacut sa treci prin situatii de felul acesta. Mai ales daca subiectul discutiei este reprezentat de piesele de schimb. Dar daca ai ajuns pana aici, lucrurile negative sunt pe cale sa se schimbe. De ce? Pentru ca noi iti oferim componente care iti vor depasi toate asteptarile! De exemplu, aceasta bucsa planetara Caterpillar 442E este disponibila in oferta noastra - la un pret avantajos! Este o componenta originala Carraro, foarte rezistenta la uzura. Datorita constructiei sale robuste, poate fi exploatata o lunga perioada de timp - in conditii grele si foarte grele de lucru. Alege-o pentru a te convinge singur!

Bucuria lucrului bine facut poarta in sine sentimentul de multumire adus de reusita. Doreste-ti lucruri de calitate pentru afacerea ta! Cauta-le, investeste in ele si rezultatul va fi pe masura. Iata de ce iti recomandam sa alegi pentru utilajele tale piese de schimb de calitate superioara. O astfel de piesa este chiar cea pe care ti-o prezentam acum, una originala Carraro!

Bucsa planetara Caterpillar 442E - piesa care iti reaminteste ca aparentele insala!

Nu te lasa inselat de dimensiunea acestei piese, caci rolul ei e tare important. O asemenea bucsa plantara are menirea de a asigura centrarea planetarei si integritatea simeringului. Componenta recomandata este cea care se monteaza in fuzeta. Bucsa originala are si sant de gresare.

Ai nevoie de consultanta? Te rezolvam noi!
Sigur ca exista momente in care ai nevoie de consultanta. Iar atunci e important la cine apelezi. Daca ne alegi pe noi atunci te vei alege cu informatii obiective, recomandari calitative si oameni prietenosi. Contacteaza cu incredere serviciul nostru gratuit de consultanta!

Alaturi de aceasta bucsa planetara pentru buldoexcavator Caterpillar 442E ai garantia unei reparatii de durata. Asta pe langa certificatul de garantie valabil 6 luni.

Trimitem cu repeziciune aceasta bucsa planetara Caterpillar 442E spre tine. Nu vrem ca noi sa fim motivul pentru care utilajul tau e tinut pe tusa, de aceea piesa va fi livrata prin curier rapid, in 24 de ore. Daca vrei sa ridici personal piesa, atunci te asteptam la depozitul nostru.

Montajul este unul dintre pasii decisivi din viata unei piese de schimb. Asadar, nu lasa acest proces sa iti scape de sub supraveghere. Alege sa lucrezi doar cu mecanici experimentati!

Specificatii tehnice

Diametru interior: 48 mm
Diametru exterior: 53.25 mm
Inaltime: 40 mm
Material: bronz
Trimite mesaj
Din Gura in Gura