Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering planetara spate buldoexcavator Caterpillar 442

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar
Cod produs
SVZR6HPC-RA
Out Of stock
Descriere
Acest simering planetara spate Caterpillar 442 este compatibil cu Caterpillar 442E si este un produs premium, fabricat doar din cele mai performante materii prime. La baza lui sta un material care se numeste FRM Cauciuc Fluor, iar carcasa acestuia este realizata din metal rezistent!

Iata un produs pe care il gasesti in depozitul nostru, un produs de calitate, cu o garantie a marcii! Piesa este fabricata in uzinele originale Carraro din Italia, si este perfect compatibila cu utilajul tau.
Utilizarea simeringului potrivit si de calitate are numeroase beneficii, precum:
• prevenirea deteriorarii celorlalte piese
• protejarea componentelor vehiculelor si a echipamentelor de impuritati si umiditate
• pastrarea lichidelor in interiorul componentelor, ceea ce ajuta la evitarea scurgerilor cum este scurgerea de lubrifianti.

Un simering planetara spate Caterpillar 442 este un produs de marca!
Acest simering planetara spate buldoexcavator Caterpillar 442 se va dovedi un produs absolut necesar pentru utilajul tau! Atat incat iti recomandam, si in acest caz, sa te indrepti catre piese de calitate superioara, semnate, iata, Carraro!

Servicii de incredere!
Pentru noi, serviciile conexe de top sunt o carte de vizita! Asa ne demonstram, zi dupa zi, interesul fata de toate aspectele legate de piesele de schimb si mentenanta utilajelor tale! Te asteptam la un dialog deschis!

Acest simering planetara Caterpillar 442 vine insotit de toate actele necesare! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Certificarea scrisa a unui produs chiar face diferenta!

Un simering planetara buldoexcavator Caterpillar 442 este o achizitie buna, asa incat tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru! Alaturi de noi totul devine posibil, rapid si simplu!

Montajul de calitate, executat asa cum trebuie, iti asigura bunul mers al utilajului tau! Doar asa ai certitudinea ca totul este infaptuit ca la carte si ca poti lucra fara stres! Alege sa beneficiezi de mentenante corespunzatoare pentru vehiculele tale!

Specificatii tehnice
• Diametru interior 48.0 mm
• Diametru exterior 65.0 mm
• Inaltime 16.5mm
• Carcasa metalica
• Material FPM (cauciuc fluor)
Trimite mesaj
Din Gura in Gura