Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc pentru buldoexcavator Caterpillar 442E

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 442E
Cod produs
496O03IW-AT
Out Of stock
Descriere
Or fi rulmenti pe toate drumurile, dar nu toti sunt buni pentru masinaria ta. Este esential sa alegi un rulment cat mai zdravan, sa poata rezista mult si bine. Doar n-ai chef s-o iei de la capat prea curand. Nu mai pierde vremea alergand dupa cai verzi pe pereti, tocmai ai gasit piesa ideala pentru remedierea defectiunii cu care te confrunti. Acest rulment butuc buldoexcavator Caterpillar 442E de calitate superioara, fiabil si extrem de rezistent te scoate rapid din impas. Si iti promite performanta indelungata, caci este o piesa originala Carraro de toata isprava (si frumusetea). Te poti baza pe el, pune-l la incercare!

Investind in intretinerea utilajelor tale, investesti in succesul afacerii tale. Caci nu-i deloc rentabil sa-ti tii utilajele pe tusa - lucrarile asteapta sa fie finalizate, iar oportunitatile viitoare te pot ocoli cand n-ai cu ce iti desfasura activitatea. Mai bine tii lucrurile in frau si iei masuri din timp, ca sa n-ajungi in situatia neplacuta sa n-ai cu ce lucra. Iti oferim tot sprijinul de care ai nevoie ca sa le oferi masinariilor tale o intretinere impecabila. Suna-ne, vei economisi resurse importante!

Rulment butuc buldoexcavator Caterpillar 442E - pentru randament maxim!
Poate nu stiai, insa acest rulment butuc buldoexcavator Caterpillar 442E joaca un rol important in arhitectura utilajului tau, el fiind cel care asigura transferul de greutate al acestuia catre roti. In plus, designul sau inovator garanteaza o frecare redusa si, totodata, promite o functionare indelungata, fara probleme. Daca-i asiguri si o lubrifiere ca la carte, scapi de probleme. De asemenea, te ajuta sa faci economii la combustibil.

Ai nevoie de ajutor? Nu ezita sa ne contactezi!
Stim ca uneori poate fi dificil sa identifici cauza si remediile defectiunilor, de aceea ne-am gandit ca ti-ar fi extrem de util un serviciu de consultanta gratuita. Suni, ne expui pe scurt problema cu care te confrunti, iar specialistii nostri gasesc cele mai eficiente solutii pentru tine. Contacteaza-ne si bucura-te de avantaje! Consultanta este gratuita!

Comanda cu incredere, pentru ca acest rulment butuc buldoexcavator Caterpillar 442E vine la pachet cu o garantie de 6 luni in caz de defecte de fabricatie. Sunt foarte rare astfel de cazuri, dar, pentru orice eventualitate, pastreaza factura si certificatul de garantie pe care le gasesti in interiorul coletului.

Iti intelegem urgenta si ne vom misca foarte rapid. Iti livram acest rulment butuc buldoexcavator Caterpillar 442E in cel mult 24 de ore, in orice colt al tarii te-ai afla. Suna-ne sau cere o oferta online. De altfel, poti veni si direct la sediul nostru din apropierea Capitalei, daca esti prin zona.

Daca vrei sa scapi cu adevarat de problema, nu trata cu superficialitate montajul piesei, pentru ca ea poate fi compromisa daca nu este montata corect. Cel mai bine este sa apelezi pentru montaj la persoane calificate, care vor bifa toate aspectele necesare pentru o functionare ca la carte. Stim ca nu pare cine stie ce montarea unui rulment, insa este esential ca el sa fie montat corespunzator, intre reductor si fuzeta. Si, pentru rezultate optime, ar fi bine sa-i inlocuiesti si perechea. Este un bun moment sa verifici si etanseitatea sistemului si, eventual, sa inlocuiesti si simeringul de butuc. Iar daca n-ai la cine apela, iti trimitem noi niste mesteri priceputi!

109,54 x 158.75 x 23.02 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura