Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare O&K 72275426

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
O&K 72275426
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare O&K 72275426 este o productie echivalenta proiectata pentru a se potrivi caracteristicilor motorului tau astfel incat sa ofere eficienta maxima in lucru, la un pret mult mai mic. Fabricarea ei are loc in Europa, iar noi ne ocupam de comercializarea la nivel national ca parte din activitatea zilnica.

Prezenta in stoc este permanenta. Comanzi azi si ajunge maine in localitatea ta!
Pompa cu tija actionata de axul cu came si cu levier pentru amorsarea manuala a instalatiei iti vine insotita de garnitura dintre pompa de combustibil si capacul de la distributie. Prin intermediul acestora poti asigura o exploatare de lunga durata a motorului si o functionare optima pe tot parcursul.

Stam la dispozitia ta pentru orice detalii legate de produsele ofertate. Ti le identificam in functie de modelul utilajului tau si ti le punem la dispozitie pe cele mai avantajoase in functie de raportul calitate/pret.

Consultanta tehnica o primesti gratuit de fiecare data cand apelezi la serviciile noastre!

Pompa vine insotita de un certificat de garantie valabil 12 luni, din momentul achizitie.

Serviciile de curierat iti transporta coletul in orice localitatea ai nevoie, la scurt timp de la solicitare. Mentioneaza de verificarea lui in prezenta curierului si nu vei achita rambursul pana nu esti sigur de starea perfecta a piesei primite.
Pentru a ridica coletul azi, te asteptam la sediul din Bucuresti.

Pe langa consilierii nostri care te pot ajuta cu alegerea potrivita a pieselor, poti apela si la mecanicii cu care colaboram pentru montajul lor. Ei se vor prezenta la punctul tau de lucru pentru inlocuirea optima a pompei, iar la cerere, intervin si pentru problemele tehnice aparute la motor. Suna si afla mai multe detalii!

Specificatii tehnice:
•Distanta intre gaurile de prindere pe motor este de 36 de mm, iar diametrul gaurilor este de 6.5mm.
•Conectorii tevilor de combustibil se prind de pompa cu ajutorul holenderelor (suruburi perforate) cu filet de M8 si pas 1,25.

Codul pentru aceasta pompa: JH76D4KY-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura