Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare Case 72275426

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 72275426
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare Case 72275426 este o productie europeana cu cel mai bun raport calitate/pret. De aceea, o recomandam cu mare incredere in inlocuirea modelului original si mentinem stocul permanent disponibil.

Pompa de alimentare mecanica, cu tija actionata de axul cu came si cu levier pentru amorsarea manuala a instalatiei, se livreaza impreuna cu garnitura dintre pompa de combustibil si capacul de la distributie.

Odata cu aceasta pompe se recomanda si schimbarea filtrului de combustibil pentru a beneficia de garantie si pentru a profita de un termen de exploatare cat mai lung.

Pentru detalii suplimentare si verificarea compatibilitatii cu motorul tau, apeleaza la asistenta echipei noastre de tehnicieni. Consultanta este gratuita la fiecare comanda noua plasata pentru a beneficia intotdeauna de produsele potrivite.

Garantia ce insoteste aceasta pompa are valabilitate 12 luni de zile, din momentul achizitiei.

Coletul iti este livrat prin intermediul serviciilor de curierat si ajunge in localitatea ta a doua zi lucratoare dupa plasarea comenzii. Recomandarea noastra este de a verifica starea produsului in prezenta curierului si de a achita rambursul acestuia inainte. De asemenea, te poti prezenta la punctul nostru de lucru pentru a ridica coletul personal.

Dupa comandarea pieselor necesare din stoc poti programa si montajul tot la noi. Colaboram cu mecanici si ateliere mobile din intreaga tara, prin intermediul carora putem asigura interventii de calitate, atat pentru montajul pieselor achizitionate, cat si pentru alte reparatii mai complexe. Contacteaza-ne acum pentru mai multe detalii!

Specificatii tehnice:
•Distanta intre gaurile de prindere pe motor este de 36 de mm, iar diametrul gaurilor este de 6.5mm.
•Conectorii tevilor de combustibil se prind de pompa cu ajutorul holenderelor (suruburi perforate) cu filet de M8 si pas 1,25.

Codul pentru produs: Y9HBM4FS-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura