Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare New Holland 72275426

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland 72275426
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare New Holland 72275426 este o varianta echivalenta a originalei, insa gratie producatorului european performantele se vor situa intotdeauna la nivel maxim. De aceea, este o alegerea ideala cand doresti o alternativa la un pret mai mic, dar care sa iti aduca si rezultate satisfacatoare.

Pompa cu tija actionata de axul cu came si cu levier pentru amorsarea manuala a instalatiei este prezenta pe stoc, si o poti comanda azi pentru a realiza schimbul maine. Oferta ei este foarte avantajoasa si include garnitura dintre pompa de combustibil si capacul de la distributie.

Comenzile le poti efectua atat prin telefon, cat si prin e-mail sau formularul propus pe site. Iar daca ai intrebari nu ezita sa ne contactezi deoarece suntem la dispozitia ta pana esti convins ca este alegerea potrivita in functie de modelul utilajului tau.

La fiecare comanda noua plasata la noi beneficiezi de consultanta tehnica gratuita cu scopul de a achizitiona doar piesele corespunzatoare necesare.

Pompa de alimentare mecanica este insotita de garantia care certifica faptul ca modelul il poti schimba fara alte plati suplimentare in cazul unei situatii neprevazute.

Livrarea pachetului se face prin curier rapid pentru a beneficia de piesa a doua zi lucratoare dupa plasarea comenzii. La primirea pachetului poti verifica integritatea lui in prezenta curierului pentru a te asigura ca achiti rambursul pentru o piesa aflata in stare perfecta.

Ai optiunea de a ridica coletul si de la sediul nostru din Bucuresti, stocul fiind aprovizionat constant.

Iti putem fi de folos si daca doresti sa programezi montajul odata cu achizitionarea pieselor necesare. Colaboram cu mecanici din intreaga tara pe care ii putem trimite la punctul tau de lucru in cel mai scurt timp posibil. Trimitem interventia si daca sunt probleme tehnice la motor sau alte componente, deci contacteaza-ne pentru orice ai nevoie. Consilierii nostri iti pot da toate informatiile dorite!

Specificatii tehnice:
•Distanta intre gaurile de prindere pe motor este de 36 de mm, iar diametrul gaurilor este de 6.5mm.
•Conectorii tevilor de combustibil se prind de pompa cu ajutorul holenderelor (suruburi perforate) cu filet de M8 si pas 1,25.

Cod produs: IPQBVN5C-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura