Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru miniincarcator New Holland C185

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland C185
Cod produs
AR1CNDO8-C-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare New Holland C185 se regaseste in oferta noastra si o pozi achizitiona imediat la un pret competitiv. Datorita calitatii materialelor folosite si a rezistentei indelungate in functionare, pompa pe care ti-o recomandam este recunoscuta drept o echivalenta perfecta a originalei. Noi i-am facut loc in depozitul nostru si o comercializam in toata tara impreuna cu garnitura necesara. Aceasta garnitura este diferita de cea clasica si va fi mult mai usor de modelat pe conturul pompei de combustibil pentru ca este fabricata din cauciuc maleabil. Va fi simplu sa faci o etansare perfecta chiar si pe vreme rece.

Inlocuirea anumitor piese ale utilajelor grele ar trebui sa fie o activitate obisnuita din rutina ta de intretinere a echipamentelor si nu doar atunci cand apar avarii. Inlocuirea pieselor inainte de a se deteriora iti va mentine utilajele in stare optima si va creste durata de functionare a acestora. Pentru a nu te simti coplesit de toate aceste aspecte, poate ar fi mai convenabil sa apelezi la un serviciu de mentenanta personalizata. Il poti accesa chiar la noi, cere detalii despre el consultantilor nostri!

Pompa de alimentare New Holland C185 - nemaipomenita alegere vei face!

Toate motoarele cu combustie interna se bazeaza pe un combustibil pentru a pune motorul in miscare. Acest combustibil este depozitat intr-un rezervor si pompa trimite combustibilul din rezervor catre motor. Pe scurt, asa functioneaza o pompa de alimentare cu combustibil. Nu te batem la cap cu informatii prea tehnice, dar retine sa ai grija la consumabilele folosite.

Consultanta gratuita si piese durabile doar la ACN Piese Utilaje!

Daca iti doresti vreun produs de la noi, nu primesti doar oferta si atat! Suntem printre putinii care ofera consultanta gratuita pentru ca tu sa ai parte de servicii de calitate si siguranta. Ne dorim sa fim partenerii tai si sa te ajutam cand lucrurile iti par complicate! Avem serviciu de mentenanta, ba chiar si service mobil. Cu noi nu ramai in pana, pentru ca nici noi nu suntem in pana de idei vreodata!

In pachet vei gasi si un certificat de garantie valabil 12 luni de zile pe care sa-l folosesti in cazul unor situatii neprevazute. Monteaza corect pompa de alimentare pentru miniincarcator New Holland C185 si nu vor aparea probleme!

Pachetul cu pompa de alimentare New Holland C185 comandata il poti ridica de la punctul nostru de lucru in aceeasi zi sau il putem livra prin curier rapid. Astfel, daca esti din alta localitate, vei primi piesa a doua zi lucratoare, plata in acest caz fiind achitata la final.

Daca ai nevoie de asistenta la montarea piesei noi, una dintre echipele noastre de interventie mobila poate efectua lucrarea la punctul de lucru al miniincarcatorului. Efectuam si reparatii complexe sau punctuale, revizii periodice. Pentru mai multe detalii, te rugam sa contactezi departamentul tehnic al firmei!

Specificatii tehnice

Pompa are prinderea in 2 suruburi
Distanta dintre centrele gaurilor este de 45 mm
Lungimea levierului actionat de axul cu came este de 53 mm
Intrarea si iesirea sunt de 12 mm diametrul interior.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura