Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare Deutz Fahr 04207013

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Deutz Fahr 04207013
Out Of stock
Descriere
Iti propunem pompa de alimentare Deutz Fahr 04207013 atunci cand doresti un pret mic. Aceasta este ofertata in avantajul tau deoarece este echivalenta originalei si reprezinta cea mai buna varianta datorita calitatii productiei.

Fabricarea ei are loc in Europa, iar noi o comercializam in tara ca parte din activitatea noastra zilnica. Stocul este permanent disponibil, iar recomandarea noastra este bazata pe toate caracteristicile esentiale de care dispune, principalele fiind eficienta, siguranta oferita si rezistenta pe termen lung.

Pentru mai multe detalii si comenzi ia legatura cu consilierii nostri. Ai la dispozitie numerele lor de telefon, e-mailurile si formularul pentru cerere oferta de pe site.
Consultanta tehnica este gratuita la fiecare comanda noua, de aceea te incurajam sa ne contactezi de fiecare daca cand ai nevoie de piese.

Certificatul de garantie care iti asigura schimbul modelului, in cazul montarii si exploatarii optime, este valabil 1 an de zile, din momentul achizitiei.

Coletul il poti ridica personal din depozitul aflat in Bucuresti sau poti solicita livrarea lui prin curier rapid. Durata transportului este de o zi lucratoare si este valabila expedierea catre orice localitate din tara. Plata se acorda curierului si verificarea piesei se face tot in prezenta lui pentru sesizarea la timp a posibilelor nesatisfactii cu privire la starea ei dupa transport.

Montajul constituie un pas important in setarea randamentului dat de piesa, de aceea iti sugeram interventia unui specialist. Cand nu ai la cine sa apelezi, contacteaza-ne si iti facem legatura cu un mecanic din zona ta de activitate. La acesta poti programa orice interventie necesara, de la montajul pieselor achizitionate pana la reconditionarea completa a componentelor uzate. Pentru detalii suplimentare asteptam apelurile tale!

Specificatii tehnice:
Pompa de motorina angrenata de curea accesorii prezinta urmatoarele dimensiuni:
•Montajul se realizeaza cu 2 suruburi la o distanta de 77mm
•Diametrul maxim al fuliei este de 85.5mm
•Cota minima este de 55.33mm

Conform fisei de intretinere a motorului pentru a proteja pompa de alimentare si sistemul de injectie se recomanda schimbarea filtrului de combustibil odata cu pompa.

Cod pompa: KU06J2WL-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura