Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare Deutz 04207013

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Deutz 04207013
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare Deutz 04207013 este o optiune avantajoasa atunci cand cauti o alternativa, deoarece acest model imbina standardele de calitate inalte cu pretul mic.
Acest lucru se datoreaza producatorului european, care a conceput-o avand aceleasi caracteristici ca ale modelului original.

Eficienta, fiabilitate, stabilitate si durabilitate sunt doar cateva din avantajele folosirii acestei pompe, dar si motivele pentru care o mentinem permanent prezenta in stoc. Comanda acum pentru a realiza schimbul maine!

Daca schimbi si filtrul de combustibil odata cu pompa, asa cum recomanda si fisa de intretinere a motorului, protejezi pompa de alimentare si sistemul de injectie. Astfel, ai rezultate mai bune si mai sigure pe termen lung.

Contacteaza-ne si vei primi din partea colegilor nostri consultanta tehnica gratuita pentru alegerea corecta a pieselor necesare. Ei pot verifica compatibilitatea acestei pompe Deutz 04207013 cu motorul utilajului tau si gasesc cea mai buna oferta pentru tine.
Suna acum la unul din numerele afisate si te convingi!

Desi nu avem semnalate incidente, pompa de alimentare pe care ti-o recomandam are garantie 1 an de zile, din momentul achizitiei.

Coletul se poate livra catre orice localitate din tara si se achita curierului la receptie. Pentru evitarea oricaror nemultumiri cu privire la starea piesei primite, poti cere asistenta lui la verificarea pachetului. De asemenea, te poti prezenta la sediul nostru din Bucuresti pentru ridicarea personala in cursul zilei de azi.

Cand comanzi pompa poti programa si montajul ei la acelasi apel. Noi colaboram cu mecanici din intreaga tara, pentru a trimite ajutor rapid la montaj sau pentru orice probleme tehnice aparute la motor. Poti solicita interventia lor indiferent de complexitatea reparatiilor necesare si vor ajunge la punctul tau de lucru in cel mai scurt timp.
Ia legatura cu consilierii nostri pentru mai multe detalii!

Specificatii tehnice:
Pompa de motorina angrenata de curea accesorii prezinta urmatoarele dimensiuni:
•Montajul se realizeaza cu 2 suruburi la o distanta de 77mm
•Diametrul maxim al fuliei este de 85.5mm
•Cota minima este de 55.33mm

Cod pompa: PW4FI8O3-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura