Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare Deutz Fahr Agrovector 35.7

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Deutz Fahr Agrovector 35.7
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare pentru incarcator telescopic Deutz Fahr Agrovector 35.7 este o productie alternativa ce poate fi gasita la un pret avantajos fata de alte modele.

Este fabricata in Europa si este disponibila in permanenta pentru a fi livrata rapid pentru tine! A fost conceputa ca alternativa pentru originala pentru ca tu sa o gasesti la un pret mult mai mic. O recomandam cu incredere deoarece dovedeste eficienta pe o perioada indelungata, materialele sale sunt durabile, iar modul de functionate este optim in conditii diferite de lucru.

Contacteaza-ne acum la unul din numerele afisate, trimite-ne un e-mail sau o cerere de oferta propusa pe site, daca vrei sa beneficiezi de ea!
Daca ai nevoie de detalii suplimentare cu privire la orice produs disponibil in stoc si compatibilitatea lui cu modelul utilajului tau, consilierii nostri iti pot oferi detalii suplimentare. Consultanta tehnica este gratuita, deci nu ezita sa ne contactezi!

Pompa de alimentare dispune de o garantie care certifica faptul ca nu vei plati nimic suplimentar in cazul in care intampini o situatie neprevazuta in legatura cu acest produs si doresti sa-l schimbi. Valabilitatea lui este de un an din momentul achizitiei.
Daca doresti ca produsul sa fie al tau chiar maine, plaseaza-ne comanda in cursul zilei de astazi. Livram comanda cu ajutorul serviciilor de curierat rapid si acceptam plata in sistem ramburs. Poti verifica piesa inainte de plata pentru a nu exista nemultumiri ulterioare. De asemenea, poti opta pentru ridicarea personala de la sediul nostru din Bucuresti, datorita stocului aprovizionat.

De asemenea, poti programa montajul tot la noi, deoarece colaboram cu mecanici si ateliere mobile din intreaga tara. Ei iti vor solutiona problema rapid si pe termen lung, exact la punctul de lucru!

Suna si afla mai multe detalii!

Specificatii tehnice:
Pompa de motorina angrenata de curea accesorii prezinta urmatoarele dimensiuni:
•Montajul se realizeaza cu 2 suruburi la o distanta de 77mm
•Diametrul maxim al fuliei este de 85.5mm
•Cota minima este de 55.33mm

Conform fisei de intretinere a motorului pentru a proteja pompa de alimentare si sistemul de injectie se recomanda schimbarea filtrului de combustibil odata cu pompa.

Codul acestei piese: AFRH4ZCV
Trimite mesaj
Din Gura in Gura