Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare Deutz Fahr Agrovector 26.6

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Deutz Fahr Agrovector 26.6
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare Deutz Fahr Agrovector 26.6 reprezinta un avantaj din punct de vedere economic deoarece este o alternativa a originalei. Aceasta se face remarcata si datorita calitatii deoarece este conceputa in Europa.

Printre principalele caracterisitici ale acesteia intalnesti eficienta maxima, functionare optima in orice conditii, dar si rezistenta la cat mai multe solicitari. Pentru a te convinge mentinem un stoc permanent disponibil in depozitul nostru din Bucuresti, de unde sa o livram rapid oriunde ai nevoie.

Cu mai multe detalii te ajuta consilierii nostri. Suna pentru a primi si consultanta tehnica gratuita in vederea achizitionarii corecte a fiecarei componente necesare.

Pompa de motorina poate fi inlocuita in cazul unei situatii neprevazute pe baza certificatul de garantie. Acesta este valabil 1 an de zile, din momentul achizitiei.

Pentru livrari la domiciliu apelam la serviciile de curierat care pot ajunge a doua zi de la plasarea comenzii. La receptia pachetului ai la dispozitie un timp minim de verificare a piesei, pentru a nu acorda rambursul pana nu te asiguri de starea si calitatea acesteia.

Ca sa nu ai probleme cu pompa iti sugeram sa o montezi in asistenta unui mecanic. Daca nu ai la cine sa apelezi, iti facem legatura cu mecanicii nostri colaboratori. Ei intervin direct la punctul de lucru al echipamentului si efectueaza chiar si reparatii complexe pentru defectiunile aparute la motorul tau. Suna la unul din numerele afisate pentru detalii suplimentare!

Specificatii tehnice:
Pompa de motorina angrenata de curea accesorii prezinta urmatoarele dimensiuni:
•Montajul se realizeaza cu 2 suruburi la o distanta de 77mm
•Diametrul maxim al fuliei este de 85.5mm
•Cota minima este de 55.33mm

Conform fisei de intretinere a motorului pentru a proteja pompa de alimentare si sistemul de injectie se recomanda schimbarea filtrului de combustibil odata cu pompa.

Codul pompei este: 6UDGC8OV-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura