Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering pinion atac punte spate buldoexcavator Komatsu WB14

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB142
Cod produs
FU9KSIPZ-R
Out Of stock
Descriere
Cauti piese de schimb de calitate, la preturi acceptabile? Esti unde trebuie! Acest simering pinion atac punte spate buldoexcavator Komatsu WB142 este un produs marca Carraro, ce poate fi al tau imediat, la un pret extrem de bun.

Calitatea garantata se datoreaza tarii in care a fost fabricata piesa, Italia. Dar timpul de livrare va fi minim, pentru ca il avem pe stoc!

Pentru o reparatie cat mai completa si durabila, sfatul nostru este sa alegi doar piese originale. Acestea sunt mai rezistente.

Deoarece piesa are rolul de a asigura etansarea carcasei puntii la locul de strapungere al pinionului de atac, e foarte posibil sa trebuiasca sa schimbi si rulmentii.

Pentru mai multe detalii despre acest lucru sau piesele necesare, contacteaza departamentul nostru tehnic. Colegii nostri iti vor oferi consultanta tehnica gratuita!
Timp de 6 luni vei beneficia de garantie pentru acest simering pinion atac Komatsu WB142 achizitionat. Certificatul este valabil incepand cu momentul facturarii.

Livrarea se face in toata tara prin curierat rapid. Poti plati ramburs si poti verifica continutul pachetului la sosirea acestuia. Te asteptam la sediul nostru din apropiere de Bucuresti, de luni pana vineri, daca doresti sa ridici piesa personal.

Pentru un service specializat direct in spatiul in care se afla utilajul tau, contacteaza departamentul nostru tehnic. Colegii nostri te vor pune in legatura cu mecanicii nostri colaboratori care ajung exact acolo unde ai nevoie, pentru efectuarea unor interventii tehnice cu succes garantat.

• Diametru interior: 65 mm
• Diametru exterior: 92 mm
• Inaltime 1: 10 mm
• Inaltime 2: 15 mm
Material: FPM (cauciuc fluorurat).

Codul produsului este: FU9KSIPZ-R
Trimite mesaj
Din Gura in Gura