Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru tractor Lamborghini R3 110

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Tractor Lamborghini R3 110
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare Lamborghini R3 110 prezentata in imagini este o echivalenta care te va convinge de calitatea unei productii europene. Fiind conceputa astfel incat sa reziste la multiple solicitari, pompa se claseaza in topul alternativelor cu o perioada extinsa de exploatare.

Diferenta majora intre modelul original si cel prezent pe stoc este pretul mult mai accesibil al acestuia. In schimb, asemanarile sunt simtite la eficienta, rezistenta si modul de functionare, fiind stabila indiferent de mediu de lucru.

Personalul nostru iti ofera mai multe detalii despre aceasta pompa si verifica impreuna cu tine compatibilitatea cu modelul utilajului tau. Consultanta tehnica este gratuita la fiecare comanda noua deoarece intra in atributiile noastre sa ne asiguram ca beneficiezi de piesele potrivite.

Certificatul de garantie care iti asigura schimbul modelului in cazul unei situatii neprevazute este valabil 1 an de zile, din momentul achizitiei.

Pachetul este livrat in localitatea ta la scurt timp de la plasarea comenzii, iar plata se achita curierului la receptie. Prin mentionarea in prealabil poti verifica piesa in prezenta curierului pentru a achita rambursul doar daca starea acesteia nu este afectata. De asemenea, poti opta pentru ridicarea personala de la sediul firmei din Bucuresti.

Dupa comandarea produselor necesare poti programa montajul la unul din mecanicii nostri colaboratori. Interventia lor are loc la punctul tau de lucru si asigura un montaj de calitate pentru orice piesa inlocuita, in vederea functionarii optime pe tot parcursul exploatarii. In plus, daca apar probleme tehnice la motor se prezinta rapid pentru remedierile dorite. Afla mai multe sunand la unul din numerele afisate!

Specificatii tehnice:
Pompa de motorina angrenata de curea accesorii prezinta urmatoarele dimensiuni:
•Montajul se realizeaza cu 2 suruburi la o distanta de 77mm
•Diametrul maxim al fuliei este de 85.5mm
•Cota minima este de 55.33mm

Conform fisei de intretinere a motorului pentru a proteja pompa de alimentare si sistemul de injectie se recomanda schimbarea filtrului de combustibil odata cu pompa.

Codul pentru aceasta piesa: XQ5KWS8R-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura