Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare tractor Lamborghini R4.110 R4110

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Tractor Lamborghini R4.110 R4110
Out Of stock
Descriere
Pentru a maximiza performantele motorului iti oferim componente de schimb proiectate sa functioneze o vreme indelungata. Un exemplar este pompa de alimentare pentru tractor Lamborghini R4.110 care se fabrica din materiale rezistente la multiple solicitari.

Locul de provenienta este Europa iar noi mentinem un stoc permanent disponibil pentru a putea livra rapid. Oferta pregatita este avantajoasa deoarece pompa tine locul originalei.

Garantia acestui model va fi valabila 1 an de zile de la data plasarii comenzii.

Livrarea coletului se poate realiza in orice localitate din tara iar durata transportului este de o zi lucratoare. Rambursul se achita curierului la final pentru a avea timp si de verificare, astfel incat sa evitam orice nemultumire in colaborarea noastra.

Ridicarea personala a coletului se realizeaza din depozitul nostru aflat in Bucuresti iar pentru orice detalii suplimentare asteptam apelurile tale.

Daca ai nevoie de ajutor la montaj sau utilajul tau necesita reparatii complexe, contacteaza-ne acum! Astfel iti vom putea face legatura cu mecanicii disponibili in localitatea ta pentru a interveni rapid.

Specificatii tehnice:
Pompa de motorina angrenata de curea accesorii prezinta urmatoarele dimensiuni:
•Montajul se realizeaza cu 2 suruburi la o distanta de 77mm
•Diametrul maxim al fuliei este de 85.5mm
•Cota minima este de 55.33mm

Conform fisei de intretinere a motorului pentru a proteja pompa de alimentare si sistemul de injectie se recomanda schimbarea filtrului de combustibil odata cu pompa.

Codul pompei este: RS39CBZY-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura