Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare tractor Lamborghini R6.165 R6165

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Tractor Lamborghini R6.165 R6165
Out Of stock
Descriere
In stocul nostru gasesti mereu o solutie pentru problemele aparute, acesta fiind permanent disponibil pentru piesele cele mai solicitate. Astfel ca pompa de alimentare pentru tractor Lamborghini R6.165 R6165 o vei gasi mereu pe stoc, la un pret foarte avantajos.

Aceasta este fabricata in Europa la standarde inalte de calitate si poate sustine o exploatare de lunga durata fara probleme. Rolul ei este de a echivala toate caracteristicile esentiale ale originalei astfel incat rezultatele sa fie la fel de satisfacatoare. Daca vrei sa te convingi, comanda acum si ajunge maine la tine!

Consilierii nostri iti ofera mai multe detalii suplimentare despre piesa, compatibilitate sau oferta. Suna si primesti consultanta tehnica gratuita la fiecare achizitie noua pentru a-ti asigura motorul cu piesele cele mai avantajoase.

Pompa de combustibil este conceputa astfel incat durata de viata sa fie extinsa, iar daca nu indeplineste aceasta conditie ai la dispozitie un certificat de garantie care iti asigura schimbul modelului. Acesta este valabil 12 luni de zile, din momentul achizitiei.

Pachetul ti-l expediem prin curier rapid, iar daca mentionezi in cerere il poti deschide la receptie. Astfel verifici integritatea piesei inainte de a-i acorda rambursul curierului pentru a evita orice nemultumire ulterioara. Totodata, daca esti din Bucuresti poti ridica piesa din depozitul nostru.

La montaj si alte probleme aparute la motor te pot ajuta mecanicii nostri. Ei sunt pregatiti pentru cele mai complexe reparatii, si intervin direct la punctul de lucru al echipamentului. In cazul in care esti interesat, trimite-ne solicitarile tale la numerele afisate sau prin cererea de pe site. Iti raspundem prompt la fiecare programare sau comanda!

Codul acestei pompe: GT48U6JW -C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura