Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare tractor Lamborghini R6.180.7. R61807

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Tractor Lamborghini R6.180.7.
Out Of stock
Descriere
In gama noastra larga de pompe gasesti si pompa de alimentare Lamborghini R6.180.7. Aceasta este ofertata la un pret excelent si poate fi comandata oriunde in tara.

Fabricarea ei are loc in Europa, producatorul realizand prin aceasta cea mai buna varianta de inlocuire a originalei. Ce o deosebeste de alte alternative este calitatea superioara, siguranta oferita in lucru si puterea de sustinere a unei perioade indelungate de exploatare.

Daca este piesa de care ai nevoie comanda acum sunand la unul din numerele afisate, sau completand formularul de pe site. In vederea achizitionarii corecte a oricarei piese primesti din partea consilierilor nostri consultanta tehnica gratuita.

Certificatul de garantie oferit impreuna cu pompa este valabila 1 an de zile.

Livrarea ei se realizeaza prin intermediul serviciilor de curierat si dureaza o zi lucratoare. Pentru a te asigura ca ajunge la tine in stare perfecta si nu platesti un produs nedorit achita rambursul curierului dupa deschiderea coletului.
Datorita stocului permanent disponibil poti opta si pentru ridicarea personala din stocul nostru aflat in Bucuresti.

In cazul in care ai nevoie de asistenta unui specialist pentru montarea piesei te punem in legatura cu mecanicii nostri colaboratori. Ei se prezinta la punctul tau de lucru in scurt timp si efectueaza orice remedii necesare echipamentului pentru a functiona optim. Cu un simplu apel afli mai multe, suna-ne acum!

Specificatii tehnice:
Pompa de motorina angrenata de curea accesorii prezinta urmatoarele dimensiuni:
•Montajul se realizeaza cu 2 suruburi la o distanta de 77mm
•Diametrul maxim al fuliei este de 85.5mm
•Cota minima este de 55.33mm

Conform fisei de intretinere a motorului pentru a proteja pompa de alimentare si sistemul de injectie se recomanda schimbarea filtrului de combustibil odata cu pompa.

Codul piesei este: Z5HYAF2B-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura