Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare tractor Lamborghini R6.120 R6120

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Tractor Lamborghini R6.120 R6120
Out Of stock
Descriere
Deoarece motorul tau necesita o pompa noua iti ofertam avantajos aceasta pompa de alimentare Lamborghini R6. Provenienta sa europeana denota calitatea productiei si siguranta functionarii optime in orice conditii.

Ca echivalenta a originalei beneficiezi de aceeasi eficienta si siguranta la un pret mult mai bun. De aceea o recomandam cu incredere avand garantata o exploatare de lunga durata.
Stocul pentru aceasta este permanent disponibil ca schimbul necesar sa fie realizat cat mai repede. Te asteptam la punctul nostru de lucru din Bucuresti pentru ridicarea personala.

In pachetul acesteia vei avea un certificat de garantie valabil 1 an de zile care iti va fi de ajutor in cazul unei situatii neprevazute.

Asteptam apelurile tale pentru a livra pachetul in localitatea dorita. Transportul este realizat prin serviciile de curierat si dureaza o zi lucratoare. Modalitatea de plata este ramburs iar inainte ca acesta sa fie achitat este sugerata verificarea atenta a coletului.

Nu ezita sa ne contactezi daca ai intrebari sau daca doresti consultanta tehnica la achizitionarea pieselor noi. La cerere, vei primi contactul unui mecanic din zona ta pentru a programa montajul piesei sau orice alte interventii necesare utilajului. Asteptam apelurile tale pentru detalii suplimentare!

Specificatii tehnice:
Pompa de motorina angrenata de curea accesorii prezinta urmatoarele dimensiuni:
•Montajul se realizeaza cu 2 suruburi la o distanta de 77mm
•Diametrul maxim al fuliei este de 85.5mm
•Cota minima este de 55.33mm

Conform fisei de intretinere a motorului pentru a proteja pompa de alimentare si sistemul de injectie se recomanda schimbarea filtrului de combustibil odata cu pompa.

Pompa are urmatorul cod: L9CR7MJI-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura