Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru tractor Lamborghini R3 100

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Tractor Lamborghini R3 100
Out Of stock
Descriere
Proiectata si fabricata in cadrul unei unitati europene, pompa de alimentare Lamborghini R3 100 constituie o alegere potrivita pentru motorul tau. Aceasta este echivalenta orginalei si are un loc asigurat in topul alternativelor de inalta calitate.

Modelul este caracterizat prin eficienta si rezistenta indelungata, iar punctul forte il constituie pretul foarte avantajos la care il gasesti pe stoc. Pentru comandarea lui ai la dispozitie numerele de telefon ale consilierilor nostri, e-mail-ul lor, dar si cererea de pe site. La plasarea comenzii in cursul zilei de azi asiguri livrarea pentru urmatoarea zi lucratoare.
Daca nu ti-am oferit toate detaliile necesare, te rugam sa ne contactezi chiar acum!

Consilierii nostri iti ofera consultanta tehnica gratuita la fiecare comanda noua, ca tu sa achizitionezi doar piesele potrivite si avantajoase echipamentului tau.

Certificatul de garantie primit alaturi de pompa este valabil 1 an de zile, din momentul plasarii comenzii.

Livrarea pachetului o putem efectua catre orice regiune a tarii, prin intermediul curieratului rapid. Plata se achita la primirea piesei, iar in prezenta curierului sugeram sa fie verificata si starea acesteia. De asemenea, poti profita de stocul permanent disponibil pentru a ridica coletul de la sediul firmei noastre din Bucuresti.

Contacteaza-ne si daca ai nevoie de ajutor la montaj deoarece dispunem de un service mobil. Acesta iti este de folos pentru a asigura buna funcionare a piesei, iar ulterior chiar si pentru cele mai complexe reparatii necesare motorului. Asteptam apelurile tale pentru detalii suplimentare!

Specificatii tehnice:
Pompa de motorina angrenata de curea accesorii prezinta urmatoarele dimensiuni:
•Montajul se realizeaza cu 2 suruburi la o distanta de 77mm
•Diametrul maxim al fuliei este de 85.5mm
•Cota minima este de 55.33mm

Conform fisei de intretinere a motorului pentru a proteja pompa de alimentare si sistemul de injectie se recomanda schimbarea filtrului de combustibil odata cu pompa.

Cod piesa: 2W8BZCF0-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura