Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru tractor Lamborghini R3 85

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Tractor Lamborghini R3 85
Out Of stock
Descriere
Pentru a intampina nevoile clientilor nostri am adus pe stoc o gama larga si variata de pompe concepute in Europa la standarde inalte de calitate. Printre ele se regaseste si pompa de alimentare Lamborghini R3 85 care este o productie avantajoasa ofertata la un super pret.

Aceasta are rolul de a echivala modelul original astfel incat rezultatele sa fie la fel de satisfacatoare in privinta eficientei si a perioadei de exploatare. Noi o recomandam cu incredere si o mentinem pe stoc in permanenta pentru a putea realiza schimbul rapid.

Apelurile tale sunt prioritare, de aceea iti propunem sa ne contactezi pentru orice intrebari cu privire la produsele si ofertele noastre. La achizitionarea pieselor noi primesti si consultanta tehnica gratuita din partea consilierilor nostri.

Pompa de alimentare pentru tractor Lamborghini R3 85 iti ofera o perioada indelungata de exploatare, iar in caz contrar vei avea inclus un certificat de garantie valabil 1 an de zile.

Comanda acum si beneficiezi de piesa a doua zi lucratoare, indiferent de localitate. Expedierea coletului o realizam prin intermediul serviciilor de curierat si iti oferim posibilitatea de a plati la receptie. In plus, te sfatuim sa verifici pachetul in prezenta curierului pentru a avea o colaborare placuta si de durata.
Poti opta si pentru ridicarea personala din depozitul nostru aflat in Bucuresti.

Iti punem la dispozitie si echipa noastra de mecanici pentru a avea o solutie rapida si eficienta la problemele tehnice aparute la utilaj. Prin intermediul acesteia poti efectua montajul piesei comandate ca sa te asiguri de functionarea optima pe toata perioada de exploatare. Contacteaza-ne acum pentru detalii suplimentare!

Specificatii tehnice:
Pompa de motorina angrenata de curea accesorii cu montaj pe tractor Lamborghini R3 85 prezinta urmatoarele dimensiuni:
•Montajul se realizeaza cu 2 suruburi la o distanta de 77mm
•Diametrul maxim al fuliei este de 85.5mm
•Cota minima este de 55.33mm

In fisa de intretinere a motorului este recomandata schimbarea filtrului de combustibil odata cu pompa deoarece sistemul de injectie si pompa sunt astfel protejate.

Cod pompa: RWHFPM1N-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura