Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot superior pentru tractor John Deere 5625

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Tractor John Deere 5625
Out Of stock
Descriere
Datorita rezultatelor satisfacatoare aduse de catre piesele originale aprovizionam stocul constant cu produse din gama Carraro. Printre sutele de produse disponibile gasesti si acest pivot superior John Deere 5625 pe care il poti achizitiona la un pret excelent.

Fiind original, durata de exploatare se extinde avantajos iar eficienta se mentine la randament maxim pe tot parcursul. Pe deasupra, in tot acest timp lucrezi in conditii sigure deoarece este conceput din materiale de inalta calitate.

Cu toate acestea, specialistii sugereaza schimbare tuturor pieselor uzate din ansamblu pentru a ajunge la rezultate maxime in lucru. De aceea, iti venim in ajutor cu un kit complet ofertat la un pret special. Acesta este compuns din pivot superior nou, bucsa cilindrica, saiba conica si gresor, toate fiind originale.

Daca ai intrebari cu privire la produse si compatibilitatea lor cu utilajul detinut, suna la unul din numerele afisate! Consilierii nostri se ocupa de fiecare comanda, iar daca aceasta presupune piese noi primesti consultanta tehnica gratuita pentru alegerea avantajoasa a acestora.

Certificatul de garantie pe care te poti baza in cazul unei situatii neprevazute este valabil 1 an de zile.

Trimite-ne cererea impreuna cu datele locatiei tale si iti livram pachetul pentru a doua zi lucratoare, in orice localitate din tara. Pachetul se poate verifica inainte de achitarea rambursului, insa este necesara mentionarea optiunii la plasarea comenzii. Astfel evitam orice nemultumire ulterioara cu privire la starea piesei primite. Totodata, daca este mai avantajos pentru tine poti opta pentru ridicarea de la sediul firmei noastre din Bucuresti.

Dupa comandarea pieselor dorite din stoc poti profita de service-ul mobil al firmei pentru programarea montajului la punctul de lucru al echipamentului. La cerere, serviciile oferite acopera si alte nevoi, de la revizii periodice pana la reconditionari complete. Afla mai multe contactandu-ne acum!

Specificatii tehnice:
•Pivotul are prinderea in 4 puncte pe fuzeta
•Distanta dintre centrele gaurilor pe o latura este de 50 mm, respectiv 56 mm
•Diametrul boltului este de 34.9 mm

Codul piesei este: X95HNS3O-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura